Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyzrajte nad únavou a bolavými svaly jako pravá dáma

7. února 2014 | 17:00
Prezentace klienta |

Co bychom jako ženy neudělaly pro krásu. Máme rádi třpyt krásných šperků a nikdy v životě nemůže muž šlápnout vedle, když chce ženě udělat radost a pořídí jí nějaký pěkný kousek do sbírky.


Některé ženy preferují náušnice, jiné zase nosí na každém prstu několik prstenů, protože jich mají tolik, že nevědí, který z nich si zrovna v ten den vybrat. Samozřejmě záleží také na vkusu, někdy méně znamená více, ale proč ne, mnohdy to vypadá opravdu skvěle.

Pokud patříte mezi milovnici šperků a náramky jsou to, co je vašemu srdci nejbližší a pokaždé zaplesá, když nějaký nový dostanete a je jedno, že vám šperkovnice praská v základech, pak vězte, že existují náramky, které nejen dobře vypadají, ale mají ještě ke všemu léčivou moc.

Magnetický náramek vám dodá energii
Autor: netmedik.cz

Magnetické náramky totiž působí na ionty obsažené v krvi a tím v ní dochází k fyzickému jevu zvanému polarizace, což pro lajckou veřejnost znamená asi to, že pomáhá udržovat krevní řečiště čisté, zabraňuje srážení krve a pomáhá navázat větší množství kyslíku. To způsobuje větší okysličení organismu a podporu celkové energie, cítíte se potom méně unavená. Vaše tělo také rychleji regeneruje.
Jestliže tedy holdujete sportu s touhle zázračnou věcičkou se, vaše bolavé a unavené svaly, dají mnohem rychleji do kupy. Takže když nám maminky říkávaly: „Parádo, trp,“ tak to ještě neznaly magnetické náramky.