Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vůně, která vás nakopne a zaručí lepší sex

27. listopadu 2012 | 07:00

Přepadá vás únava a nemáte sílu něco dělat, natož se milovat? Přivoňte si k vanilce, skořici, jasmínu nebo kávě. Zažijete téměř extázi.

Rozeznáváme asi čtyři tišíce různých vůní. Jejich blahodárné účinky využívali léčitelé už v dávných dobách. Není divu, umí uzdravovat, měnit náladu, ale některé z nich také výrazně působí na naše libido.

Vanilka

Je to silné afrodiziakum. Už samotná vůně je plná erotiky. Když ji přidáte do pokrmů nebo do nápojů, zažijete dvojnásobnou slast. Ne nadarmo bývá tak často příměsí parfémů. Dejte si pár kapek vanilkového olejíčku na krk. Na partnera budete působit jako magnet.

Skořice: Tohle oblíbené vánoční koření vás polečně s horkým nápojem vás doslova rozpálí.
Autor: profimedia.cz
Skořice

Venku zima, plískanice, není nic lepšího než si dát šálek svařeného vína s pořádnou porcí skořice. Tohle oblíbené vánoční koření se v Asii používá na zahřátí. Společně s horkým nápojem vás doslova rozpálí. Nejlepší je, když ho budete popíjet někde v soukromí společně se svým vyvoleným. Velmi rychle se totiž dostaví účinky.

Květ jasmínu povzbuzuje naše smysly, hlavně ty erotické. Jasmínový čaj odežene všechny chmury.
Autor: profimedia.cz
Jasmín

Květ jasmínu povzbuzuje naše smysly, hlavně ty erotické. Jasmínový čaj odežene všechny chmury. Chcete-li si zajistit vášeň, kápněte trochu éterického oleje s příměsí jasmínu do aromalampy nebo do horké koupele. Pokud možno si ji dopřejte v páru. Úspěch je zaručen.

Káva prý u žen zvyšuje chuť na sex. A to proto, že stimuluje část mozku, která působí na sexuální vzrušení.
Autor: profimedia.cz
Káva

Mnozí z nás bez ní nemohou fungovat. Po ránu nás probudí, dopoledne zlepší náladu, odpoledne si při ní rády popovídáme s kamarádkou. Navíc káva prý u žen zvyšuje chuť na sex. A to proto, že stimuluje část mozku, která působí na sexuální vzrušení. Nemusíte se kávou hned prolévat, stačí si přičichnout k čerstvě umletým kávovým bobům. Už samotná vůně vás povzbudí a navodí příjemné pocity. Navíc se nemusíte bát škodlivých účinků.

NÁŠ TIP:

Vždycky po ruce
Kupte si různé voňavé éterické olejíčky a vybírejte si z nich podle momentální nálady. Můžete je použít do aromalampy, na masáž, jako přísadu do koupele, nebo je inhalovat. Jen pozor na to, že jsou velmi koncentrované. Většinou je tedy potřeba je ředit. (V případě inhalace s vodou, do koupele je smíchejte s trochou mléka a na masáž použijte kvalitní olivový olej). Stačí jen pár kapek voňavé silice. Uvidíte, co to s vámi udělá.

Dejte si pár kapek vanilkového olejíčku na krk. Na partnera budete působit jako magnet.
Autor: profimedia.cz

Autor: Michala Jendruchová