Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víme, jak jíst zdravě: S BIO potravinami to jde snadno!

6. června 2012 | 11:10
Prezentace klienta |

Zbavte se všudypřítomných konzervantů a umělých barviv. Nejezte zbytečně potraviny, jejichž ingredience jsou vypěstované na půdě hnojené samými chemickými prostředky. Biopotraviny jsou skvělou (a především chutnou) alternativou.

Biopotraviny mají spousty výhod. Za prvé, víte, co jíte! Další věc je, že vzhledem k tomu, že se u nich nepoužívá "chemický koktejl" konzervantů, musí se rychleji zkonzumovat.

Nemusíte tedy řešit, jestli si koupíte tři klasické džemy, ale prostě koupíte jen jeden, BIO, a okamžitě budete mít důvod, proč ho sníst celý.

Tím pádem předejdete i tomu, co se často stává ve všech domácnostech, že u dlouho načatých potravin projde doba jejich spotřeby nebo zkrátka zplesniví.

Dnes už seženete nejen BIO ovoce a zeleninu, ale i produkty jako je například krupice, rýže, mouka, šťávy, džusy, džemy, nebo třeba i špaldové a rýžové chlebíčky. Zkrátka na výběr je toho opravdu mnoho!

Podporujte ekologické zemědělství a konzumujte pouze nutričně hodnotné vitamíny a minerály, které nejsou chemicky ošetřeny!

Objednávejte biopotraviny z pohodlí vašeho domova!