Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy tanec: Vytvaruje postavu a zlepší sexuální život

striptýz
22. února 2014 | 10:24

Chcete takzvaně „zabít dvě mouchy jednou ranou“, zlepšit si kondici i sexuální život? Pak se určitě rozhodněte pro sexy tanec.

Taneční kreace nabité erotikou, jaké často ve svých klipech předvádějí Beyoncé, Christina Aquilera a další a nahých si kariéru postavila burleskní umělkyně Dita Von Teese, není zase tak těžké se naučit. Stačí jen sebrat odvahu a pustit se do toho.

Objevte své ženství díky tanci

Jak si ale při erotickém tanečku nepřipadat nemotorně a směšně? Máte dvě možnosti, buď okoukat nějakou tu choreografii z internetových videí a nacvičovat si ji potajmu doma před zrcadlem, nebo se můžete vydat na kurz tanečních hodin flirt dance, během kterých si osvojíte sexy pohyby i choreografii. Nebojte se, nejde o kurz pro ženy lehkých mravů, ale naopak těch, které si chtějí osvojit ladné ženské pohyby, vytvarovat stehna, zadeček a bříško, nebo si zkrátka jen chtějí okořenit milostnou předehru s partnerem tím, že mu předvedou sexy taneček.

striptýz
Autor: Shutterstock.com
Smyslné posilování

Tento smyslný tanec spojuje prvky orientálního tance, latinských tanců, jógy, pilatek a baletu, které jsou propojené erotickým strečinkem, neboli protahováním těla, hlazením a žhavými pohledy. Nemyslete si, není to kurz pro mladé holky, které chtějí ulovit chlapa, ale pro ženy každého věku i postavy, sexy totiž může být každá z nás.

Nemáte čas na učení?

Chcete erotický taneček partnerovi předvést už dnes večer, takže na přípravu máte jen minimum času? Máme pro vás 3 pravidla, kterých když se budete držet, budete skvělá.

1. Oblékněte si to, v čem se cítíte sexy a pohodlně zároveň. Nemusíte se před partnerem nakrucovat ve vysokých podpatcích a podvazcích, klidně si na sebe oblékněte šaty. U sexy tanečku nejde o to, kolik si toho před partnerem svléknete a jak dlouho to bude trvat, ale o to, svést ho smyslnými pohyby.

2. Vyberte správnou hudbu, která vám bude příjemná a u které se nebudete muset svíjet jako housenka. Klidně může být pomalá a tichá, aby jen navodila příjemnou atmosféru.

3. Potemněte místnost, pusťte hudbu a předveďte mu taneční vystoupení, v určité fázi ho ale beze slov vyzvěte, ať se k vám přidá a sám vás z oblečení svlékne. Předejdete tak trapným situacím kdy vám nepůjdou sundat punčochy nebo se zamotáte do podvazků.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...