Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 minut pro sexy paže: Stačí 3 cviky

  • Vykouzlete si krásné paže za pouhých 10 minut.
    13. února 2014 | 09:40

    Rosolovité paže, jaké mívají kuchařky ve školních jídelnách, nejsou nic pěkného. A protože se pomalu ale jistě blíží jaro, je ten správný čas paže zpevnit, abyste v tílku vypadali sexy.

  • Rotujte


    Fitness
    Autor: Shutterstock.com
    Postavte se pevně na podložku, nohy rozkročte na šíři ramen a ruce rozpažte tak, aby dlaně směřovaly dolů. V této pozici zpevněte bříško i zadeček a pohlídejte si, abyste ramena netlačili ani příliš dozadu, ale ani dopředu. Pomalu začněte otáčet dlaně a lokty směrem nahoru a zase pomalu dolů. Paže držte zpevněné a opakujte 40x. Pokud si troufnete na zátěž, vezměte si do rukou činky a cvik provádějte s nimi.
  • Cvičící pejsek


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Klekněte si do pozice „pejska“, kolena a dlaně přitiskněte k podložce, zpevněte bříško a dbejte na to, abyste se neprohýbali v zádech. Vzpažte pravou ruku a otočte za ní i trup, tak, abyste se mohla podívat na konečky prstů. Pomalu se vraťte do výchozí pozice a ruce vyměňte. Opakujte 20x na každou stranu. Opět si můžete vzít na pomoc také činky, se kterými je cvičení náročnější.
  • Vezměte do rukou činky


    Fitness
    Autor: Shutterstock.com
    Postavte se pevně na podložku, nohy rozkročte na šíři ramen a do každé ruky si vezměte činku.  Ruce i s činkami dejte v bok, zpevněte bříško i záda a podsaďte zadeček. Předpažte pravou ruku, 5x s ní zakmitejte a vraťte do původní pozice. Opakujte 10x a pak ruce vystřídejte.

Klíčová slova:  fitness, cvičení, paže
Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...