Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

3 cviky pro dokonalá stehna, jaká mají celebrity

  • Vysoustružte si výstavní stehna.
    16. února 2014 | 10:00

    S blížícím se jarem přichází čas krátkých sukní, které odhalují každou nedokonalost. Je tedy čas vysoustružit svá stehna do naprosté dokonalosti, abyste se nemusela o módu minisukní připravit.

  • Dřepy s míčem


    fitness
    Autor: Shutterstock.com
    Chcete výstavní stehna, jako mají celebrity? Poradí vám jednoduchý cvik, který vám je opatří. Ke cvičení budete potřebovat velký gymnastický míč a stěnu. Opřete míč o stěnu a vy se opřete o míč tak, abyste jej měli v oblasti lopatek. Nohy rozkročte na šířku ramen a pomalu přecházejte do podřepu. Zastavte se v bodě, kdy vaše stehna svírají pravý úhel se stěnou. V této pozici vydržte, než napočítáte do deseti a zase se pomalu vracejte do výchozí pozice. Opakujte 20x.

  • Balancujte


    fitness
    Autor: Shutterstock.com
    Pamatujete, jak jste jako malé dělaly holubičky? Přesně tento cvik je ideální na vyrýsování sexy stehen. Postavte se rovně na podložku, nohy nechte u sebe a pravou ruku dejte v bok. Pravou nohu zanožte a pomalu zvedejte nahoru. Současně upažujte levou ruku vpřed a levou nohu mírně pokrčte. Snažte se mít zpevněná záda a bříško, krk nevytahujte zbytečně dopředu a nataženou ruku se snažte posunout co nejdále. V této pozici vydržte, než napočítáte do deseti a zase se pomalu vracejte zpět do výchozí pozice. Opakujte 10x a vyměňte strany.
  • Výpady s činkami


    fitness
    Autor: Shutterstock.com
    Postavte se na podložku, nohy rozkročte na šíři ramen a do rukou si vezměte činky. Pravou nohu nakročte dopředu a jděte do mírného podřepu tak, aby stehno svíralo s kolenem pravý úhel a koleno zadní nohy se téměř dotklo podložky. Ruce spusťte dolů a v této pozici 5x zakmitejte nahoru a dolů. Vraťte se do výchozí pozice a nohy vyměňte. Opakujte na každou stranu 10x.

Klíčová slova:  fitness, cvičení, stehna, celebrity
Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...