Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství dokonalé postavy vévodkyně Kate: Cvičí podle fitness "Bible"!

11. listopadu 2013 | 08:00

Od narození královského potomka George uplynuly teprve tři měsíce a maminka Kate má zpět své bezchybné tělo. Jak jen to udělala? Svůj trik nedávno prozradila, a tak se může stát inspirací pro spoustu čerstvých maminek, které bojují s poporodními kily. Nebo je Katino rychlé hubnutí spíše odstrašujícím případem?

Nedávno byla Kate vyfocena při hraní volejbalu, kde ukazuje své ploché bříško. Po zveřejnění snímku si všichni začali "šuškat", jak jen to ta Kate udělala, že má zpět své perfektní křivky takhle rychle.

...
Autor: profimedia.cz

Kila mizí sama

Je pravdou, že Kate nepatřila mezi maminky, které by během těhotenství radikálně přibraly. Vévodkyně se i s rostoucím bříškem snažila cvičit speciální těhotenské pillates a chodila na pravidelné procházky se svým čtyřnohým mazlíčkem Lupem. 

Tajmeství dokonalých křivek je poměrně jednoduché. Kate se po "osminedělí" pustila do cvičení podle knihy "Kompletní průvodce pro poporodní fitness" a kila šla dolů téměř sama. Tahle cvičící "Bible" obsahuje kromě jednoduchého každodenního cvičení i doplňující texty, které vysvětlují změny v těle matky během těhotenství i po něm. Autorkou fitness expertka a hlavně dlouholetá přítelkyně královské rodiny Judy DiFiore.

Drastické hubnutí

Jestli krásná vévodkyně omezila i svůj jídelníček, to neprozradila. Zřejmě se bojí nařčení, že jako kojící matka by měla jíst vyváženou a bohatou stravu, která prospívá jejímu dítěti. To novopečená maminka Kim Kardashian se otevřeně přiznala, že poporodních 15 kilogramů shodila díky drastické Atkinsonově dietě. To znamená, že přijímá mnoho bílkovin, ale téměř žádné sacharidy.

Shakira už bude brzy rodit.
Autor: ČTK/AP, profimedia.cz

Maminka Shakira

Další čerstvou maminkou z řad slavných žen je zpěvačka Shakira. Ta během těhotenství pravidelně tančila zumbu, aby si hlídala své proporce. I přesto jí zbyly poporodní kila, s kterými se rozhodla vypořádat pomocí speciální diety s dostatkem pohybu. Columbijská diva jí osm porcí jídla denně po 200 kaloriích a k tomu velmi intenzivně sportuje.

Nebezpečí

Většina lékařů doporučuje začít s lehkým cvičením až 6 týdnů po porodu. Slavné maminky začínají s náročným cvičením velmi brzo, a proto se jim touha po dokonalé postavě může stát osudnou. Raději se zpočátku smiřte s větším bříškem a boky a udělejte z nedostatku přednost. Vaše zdraví je přece přednější!

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...