Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S "těhulkami" se roztrhl pytel! Podívejte se na slavné ženy v očekávání

  • Slavným ženám těhotenství svědčí.
    5. listopadu 2013 | 06:00

    Nedávno se do světa showbusinessu narodilo spoustu nových přírůstků. Herečka Halle Berry porodila v pokročilém věku syna, zpěvačka Fergie se už měsíc raduje ze svého prvního potomka a není tomu jinak ani v českých vodách. Zpěvačka Marta Jandová před více než dvěma měsíci porodila dceru Marušku. Některé slavné krásky to mají teprve před sebou!

  • Gwen Stefani (44)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka se snaží své soukromí tajit, proto se její třetí těhotenství provalilo až po 4 měsících, kdy už se rostoucí bříško nedalo dále skrývat. Zpěvačce je sice přes čtyřicet, ale nevidí v tom žádný problém. Na nový přírůstek se s manželem Gavinem moc těší, ale pohlaví miminka zatím neznají.

    Gwen má společně s Gavinem staršího syna Kingstona a mladšího Zumu. Uvidíme, kdo se k malým raubířům za pár měsíců připojí.

  • Jana Stryková (34)

    1866630:gallery:true:trueOblíbená herečka známá především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě je v 5. měsíci těhotenství. Otcem nenarozeného miminka je vnuk hudební legendy Waldemara Matušky Matěj.

    Pár, který žije na psí knížku, si nenechal prozradit pohlaví potomka. Jména už vybraná mají, bude to buď Jáchym, nebo Anna. Herečka je ze svého prvního těhotenství nadšená a pochvaluje si, že na ní není téměř nic poznat.

  • Olivia Wilde (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka, která se proslavila rolí v seriálu Dr. House, oznámila své těhotenství zhruba před měsícem. Se svým snoubencem komikem Jasonem Sudeikisem plánují svatbu a těší se, až přivítají nového člena rodiny.

    Olivia je zapřísáhlá veganka a po celou dobu těhotenství hodlá jíst jen rostlinnou stravu. Také veřejně oznámila, že chtějí mít s Jasonem minimálně tři děti, protože je milují.

  • Michaela Badinková (34)

    ...
    Autor: Archiv blesku
    Herečka známá jako učitelka Lenka Hejlová ze seriálu Ulice je těhotná nejen ve své roli, ale i v soukromém životě. Michaela prozradila, že je ve čtvrtém měsíci těhotenství a cítí se velmi dobře. Se svým hereckým kolegou a partnerem Janem Teplým má již tříletou dceru Evelínu.

    Miminko se má narodit v březnu a pohlaví dítěte bude pro pár i okolí překvapením.

  • Jennifer Love Hewitt (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka bojovala celé dva roky s nadbytečnými kily, a když se jich konečně zbavila, zjistila, že je těhotná. Pracně shozené kilogramy bleskově nabrala zpět, ale září štěstím.

    Potomka čeká s hercem Brianem Hallisayem a na svět by měl přijít v průběhu prosince. Držíme Jennifer palce s následným hubnutím!

Diskuse ke článku
.