Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vévodkyně Kate recykluje oblečení: Nosí stejný kabát!

19. listopadu 2013 | 16:30

Kdo by si myslel, že Vévodkyně z Cambridge má narvané skříně luxusním oblečením, spletl by se. Kate má pár oblíbených kousků, které nosí velmi často. Tentokrát oblékla úplně totožný model jako v únoru 2012!

Princ William a Vévodkyně Kate navštívili společně organizaci věnující se delikventní mládeži. Krásná Kate si k této příležitosti oblékla hnědý kabát, černé psaníčko a semišové kotníkové boty. Outfit by byl po módní stránce v pořádku, kdyby ten samý neoblékla v únoru 2012 při návštěvě Oxfordu.

Kate v listopadu 2013.
Autor: profimedia.cz

Fakt, že Kate patřící do královské rodiny velmi často oprašuje starší módní kousky, je probírán poměrně dlouho. Například zpěvačka Kelly Osbourne se nechala slyšet, že kdyby měla stejné postavení jako Kate, nikdy by si na sebe nic nevzala dvakrát. "Kdybych já byla budoucí anglická královna, měla bych na každá den jedny šaty, které by mi kompenzovaly ztrátu soukromí," prohlásila Kelly.

K šatníku krásné Middleton se poměrně často vyjadřuje i britská módní návrhářka Vivienne Westwood. Podle ní by měla Kate dávat přednost kvalitě před kvantitou. Měla by si prý pořídit luxusní kousky a vyvarovat se obyčejnému oblečení, které by neměla nosit víckrát než jednou.

Myslíte si, že Kate může obléknout stejné oblečení víckrát?
98,7%
1,3%
Děkujeme za Váš hlas!
686 hlasů
9 hlasů