Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jak se celebrity udržují fit? Nedají dopustit na jógu, ovocné koktejly a bootcamp!

  • Odhalili jsme tajemství dokonalých postav slavných krásek.
    24. října 2013 | 06:00

    Slavné krásky odtajnily své tajné triky, díky kterým se pyšní dokonalou postavou. Přestože jsou všechny maminky, jejich bříška jsou vypracovaná, nohy bez stopy celulitidy a prsa pevná jako ve dvaceti. Jak jen to ty "holky" dělají?

  • Miranda Kerr (30) dře v posilovně

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Manželka herce Orlanda Blooma měla po porodu zpět svou postavu v rekordním čase. Jak to udělala? Čtyřikrát týdně dochází do posilovny, kde především tvaruje svoje nožky. Mimo to chodí ještě pravidelně běhat 5 kilometrů. Nedávno slavná topmodelka přiznala, že své křivky zdokonaluje i doma pomocí náročných baletních póz. Ty jí pomáhají v držení těla, zvyšují flexibilitu a navíc posilují svalstvo. Pokaždé před startem domácího cvičení si na obličej nanese hydratační masku, kterou nechává působit během posilování.
  • Simona Krainová (40) vsází na kryolipolýzu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Česká modelka má i po "čtyřicítce" postavu, kterou by jí mohly závidět o polovinu mladší ženy. Ani porod dvou synů se na jejím dokonalém těle vůbec nepodepsal. Jaký je Simonin tajný trik? Za jejími bezchybnými křivkami stojí pravidelná kryolipolýza. Jedná se o neinvazivní redukci podkožního tuku, která se provádí pomocí zmražení tukových buněk.
  • Fergie (38) pije ovocné šťávy

    ...
    Autor: epa.čtk, reuters
    Americká zpěvačka působící ve skupině Black Eyed Peas před dvěma měsíci porodila chlapečka Axla Jacka a statečně bojuje s poporodními kily navíc. Ke zlepšení své postavy se doslova propíjí. Samozřejmě, že nehubne díky alkoholu, ale díky smoothie drinkům. Speciální recepty na tyhle ovocné šťávy si nechává zasílat od výživové poradkyně. Fergie, držíme palce!
  • Kim Kardashian (33) trpí na bootcampu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Profesionální celebrita Kim si před těhotenstvím udržovala postavu poněkud tyranským způsobem. Pravidelně chodila na lekce bootcampu, které jsou psychickou a fyzickou výzvou pro všechny zúčastněné. Intenzivní tréninky spočívají v kombinování intervalového cvičení a posilování odolnosti. Údajně je bootcamp jedním z nejefektivnějších kondičních programů na světě.
  • Heidi Klum (40) jí syrovou stravu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Světová topmodelka zkrátka odmítla stárnout a vypadá prostě božsky. Každý den prý startuje ovocnými koktejly, během dne pak pije zeleninové koktejly a jí převážně syrovou stravu. Nejraději vystřídá nudné cvičení ve fitku plaváním, skákáním na trampolíně a procházkami. Ovšem nejlepším dietním trikem je prý jednoznačně sex. To vysvětluje, proč ihned po rozvodu se zpěvákem Sealem padla do náruče svému bodyguardovi.
  • Kate Middleton (31) drží Dukanovu dietu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Vévodkyně z Cambridge se před těhotenství stravovala podle zásad Dukanovy diety, která zahrnuje potraviny s vysokým obsahem bílkovin a nízkým množstvím tuků a sacharidů. Těsně před svatbou zaháněla chuť na sladké pojídáním gumových medvídků. Během těhotenství si udržovala postavu pomocí pillates a venčením psa Lupa, kterého dostala ke 30. narozeninám od prince Williama.

Diskuse ke článku
.
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...