Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak do hodiny sehnat maso přímo od českých farmářů?

24. srpna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Online supermarket Rohlik.cz nabízí největší výběr masa a ryb pod jednou střechou. A to včetně vlastních privátních značek jako například Maso!, která nabízí to nejkvalitnější hovězí a vepřové z českých chovů. Díky unikátní logistice rozvozů se k vám maso dostane čerstvé a přímo z rukou farmáře. To vše již za 60 minut od objednání. A kvalitou si můžete být jisti.

Snili jste o řeznictví, kde najdete nejkvalitnější partie hovězího i vepřového, kuřata z volného výběhu, nejčerstvější ryby, zvěřinu i netradiční typy masa? Na Rohlik.cz tohle vše nakoupíte na jednom místě se zárukou čerstvosti až domů.

Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4× větší, než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.

Dopřejte si Maso! od českých farmářů

Rohlík má v nabídce také několik svých privátních značek masa, mezi nimi například steaky Sutcha, kuřecí maso z pomalu rostoucích kuřat krmených kvalitním českým krmivem Kuře! nebo výběr toho nejlepšího českého hovězího z mladých býků plemene Čestr a vepřového z plemene Duroc pod další privátní značkou Maso!.

Autor: Rohlík.cz

Přímé napojení Rohlíku na tuzemské farmáře a zpracovatele masa zajišťuje on-line supermarketu stoprocentní kontrolu nabízených produktů od životního prostoru a krmení zvířete až po dovezení masa zákazníkovi ve špičkové kvalitě, kterou očekává.

„Za nejvyšší možnou kvalitou dodaného masa si Rohlík stojí a také za ni ručí.  Rozhodně se nemůže stát, že například u mletého masa by podíl masové složky byl ve skutečnosti nižší, než inzerujeme. Obsahy masa si Rohlík velmi pečlivě hlídá. Máme pod dohledem jak samotný proces chovu, tak posléze porážku i samotné zpracování,“ říká k tomu Michal Perlík, manažer sortimentu společnosti Rohlik.cz.

Všichni kvalitní dodavatelé na jednom místě

Jen na Rohlíku také najdete produkty od dalších vyhlášených řeznictví jako Naše Maso, The Real Meat Society či Maso Klouda, produkty od lokálního farmáře a chovatele Qualivo nebo bio kuřata Amadori. Nákupu masa online se zákazníci nemusejí obávat, pokud by se stalo, že by dostali kousek, který nebude podle jejich představ, Rohlík ihned a bez řečí vrátí peníze.

Rohlík ručí za kvalitu dovezeného nákupu, maso je v neustálém chladu až po dovezení a navíc je u vás doma od dodavatele mnohem rychleji, třeba již do hodiny od objednání. V horkých letních měsících jsou vychlazené rohlíkovské dodávky obzvláště výhodou.