Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nové vivo X90 Pro: profesionální fotograf v těle smartphonu

4. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

K pořízení fotografie dnes stačí jediné ťuknutí na displej telefonu. Abyste však mohli dát sbohem nekvalitním, tmavým a rozmazaným snímkům, potřebujete výjimečný smartphone s duší profesionálního fotografa, který dokáže každý záběr zachytit ve dne i v noci.

Všechny tyto požadavky dokonale splňuje nová vlajková loď společnosti vivo. Smartphone vivo X90 Pro bude v jakoukoliv denní či noční dobu stát po vašem boku coby profesionální fotograf a kameraman, který dokáže vás i vaše okolí zachytit v tom nejlepším světle a dokonale živých barvách. Tuto schopnost mu dává trojice fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Díky vysoké citlivosti na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a široké škále režimů fotoaparátu budete mít jistotu, že při každém stisknutí spouště získáte ten nejlepší možný záběr. 

Autor: vivo Tech GmbH
 

Dokonce ani nedostatek světla nebo temná noc nedokáže váš záběr pokazit. Postará se o to speciální čip vivo V2 podpořený umělou inteligencí, s jejíž pomocí zachytíte skvělé snímky i ve špatných světelných podmínkách. Takže si klidně s partnerem naplánujte romantickou večerní procházku s focením hvězdné oblohy nebo večeři při svíčkách. X90 Pro zajistí, že každá fotka z takového večera bude výjimečná. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K si dokonce můžete uchovat vzpomínky i ve formě videa.

Elegantní společník připravený okamžitě vyrazit

Pokud ráno potřebujete okamžitě vyrazit do města, bude váš vivo X90 Pro nabitý dříve, než opustíte koupelnu. Vyvážený režim určený pro každodenní nabíjení zvládne telefon nabít z nuly na 100 % už za 29 minut. A pokud opravdu spěcháte, stačí vám jenom 8 minut a 10 sekund, abyste získali 50 % kapacity baterie a mohli si zase naplno užívat svůj den.

Třešničkou na dortu je pak elegantní vzhled vivo X90 Pro, který připomíná spíše stylový módní doplněk než výkřik moderních technologií. I přes větší rozměry displeje se telefon skvěle drží v ruce a jeho zadní strana vyrobená z měkké veganské kůže přímo láká k pohlazení. Tento druh materiálu je navíc šetrný k životnímu prostředí a je odolný proti skvrnám.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech.

Autor: vivo Tech GmbH