Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bílé tenisky – jak je nosit k různým příležitostem? Poradíme vám!

25. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Bílé tenisky jsou evergreenem, který určitě nemá v plánu opouštět přední příčky žebříčků módních trendů. Skvěle vypadají a hodí se absolutně ke všemu! Poradíme vám, jak je obout k jakékoliv příležitosti. Padnou totiž jak k džínám a mikině, tak k outfitům v casual stylu. Hravě je sladíte i s letními šaty či sukní a tričkem. Bílé tenisky prostě z módy nevyjdou. Víte, po jakých sáhnout?

Tenisky, které si zamilujete?

Vsaďte na ty bílé! Tenisky miluje snad každá z nás. Pohodlí, styl a jejich variabilita s různými módními styly jsou zkrátka to, proč si je zamilovaly zástupy žen. A u bílých tenisek to platí snad dvojnásob. Někdy může být sice náročnější udržet bílou stále takovou, jaká byla po vybalení bot z krabice, ale věřte, že veškerá snaha stojí za to! Právě bílé tenisky totiž obujete téměř k jakékoliv z neformálních příležitostí. Nezvyklé už však není ani potkat v nich nevěstu přímo před oltářem. Ať už je chcete obouvat kamkoliv, věřte, že koupě bílých kvalitních tenisek určitě litovat nebudete. Zbývá jen se rozhodnout, jaký styl bílých tenisek bude vašemu módnímu srdci nejbližší. 

Jaké tenisky vybrat?

Každé budou vypadat skvěle! Nejsou tenisky jako tenisky! Zatímco některé z vás si zamilovaly platformy, které zeštíhlí nohy a opticky zvýší postavu, jiné dávají přednost klasickým teniskám na nízké podrážce. Stejně tak se u jedněch těší přízni vyšší tenisky a u jiných zase vítězí klasické střihy. Vybírat můžete i mezi slip-on botkami nebo mohutnými sneakers botami. Nemožné není ani obouvat tenisky bez paty, které si zamilujete pro jejich rychlé obutí. Oblíbené jsou i tenisky s patou na gumu, které se rovněž snadno obouvají – nekonečné vázání a provlékání tkaniček tak může být minulostí.

Autor: CCC

Ať už jsou vaše preference jakékoliv, s bílými teniskami nikdy nešlápnete vedle. Skvěle budou vypadat k tmavým i světlým džínám, bílé košili i oversized tričku nebo mikině. O nic méně ale nepadnou k maxi šatům nebo sukni. Ať už mluvíme o botkách typu Converse nebo výrazných sneakers botách, sáhnete-li po těch v bílé barvě, určitě zvolíte správně. Dávno navíc neplatí, že by nebylo možné kombinovat bílé s odstíny béžové – proto se nemusíte obávat vzít si bílé tenisky téměř k čemukoliv, a to včetně barevných odstínů.

Kde shánět bílé tenisky?

Že nevíte, kde dámské bílé tenisky vybírat? Vsaďte na nepřeberné množství nejen bílých tenisek, které nabízí internetový obchod CCC. Kromě e-shopu ale můžete boty vybírat i v kamenných obchodech stejnojmenného řetězce. Udělejte si tolik potřebnou radost a doplňte svůj botník o nadčasový kousek, který hravě sladíte s řadou outfitů. Vyberte si ty na platformě, na tenké podrážce nebo ty, kterým pro snadné obutí chybí pata. Ať už zvolíte jakékoliv tenisky, věřte, že ty v bílé variantě budou skvělou volbou na každodenní pochůzky městem, do práce i na večeři s přáteli.