Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konec čekání na kurýra. S novou mobilní aplikací vyzvedáváte i posíláte balíčky, jak se to hodí vám

Vyzkoušejte výdejní místa PPL, kde máte na vyzvednutí balíku čas.
27. února 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Všechny to známe, každodenní program plný práce, starostí o děti i domácnost. V nabitém rozvrhu se tak vyzvednutí či podání balíku může zdát jako pěkný organizační oříšek. S novou mobilní aplikací mojePPL však máte po starostech. Vyzvednout či podat balík je teď ještě snazší a v aplikaci můžete jednoduše měnit čas i místo doručení dle vašich časových možností.

Váš program překypuje jednou povinností za druhou a vy musíte doma čekat na řidiče, který vám veze dlouho očekávaný svetr, a přitom máte již několik minut zpoždění na pracovní schůzku nebo kávu s kamarádkou? Nebo byste ráda vrátila zboží objednané z e-shopu, ale nevyhovuje vám čas ani místo převzetí s domluveným řidičem? S novou aplikací mojePPL můžete všechny tyto starosti hodit za hlavu, dorazit včas na schůzku a během cesty ještě zkontrolovat veškeré informace o zásilce pohodlně v mobilním telefonu. 

Vyzvednutí balíčku díky pár kliknutím 

Díky nové aplikaci mojePPL vyzvednutí balíčku už pro vás nemusí být strašákem. Můžete měnit čas nebo adresu doručení a během pár kliknutí odkudkoli zjistíte otevírací dobu nejbližšího výdejního místa, ke kterému vás dovede  přehledná mapa. V případě, že byste si nebyla jistá, si ještě před vyzvednutím můžete v aplikaci ověřit cenu balíčku a na výdejním místě si už pouze zobrazíte PIN pro převzetí. Starosti si nemusíte dělat ani s účtenkou a potvrzením o převzetí. Čekat na vás budou v digitální podobě přímo v aplikaci.

S jednou aplikací mojePPL máte nově přehled o každém svém balíku.
Autor: PPL CZ s.r.o.

Jde to i jednoduše

Nesedí vám velikost objednaného svetru z e-shopu a ráda byste ho vrátila? Ani posílání balíčků dle vašich libovolných časových možností není již pouhou fantazií. Bát se nemusíte ani zdlouhavých front. Zásilku můžete bez jakýchkoli problémů či časového zdržení odeslat z nejbližšího PPL Parcelshopu či Parcelboxu, které fungují 24 hodin denně. Vybrat si můžete jedno ze 4 tisíc výdejních míst. Podat balíček lze například během procházky s kočárkem, cestou z práce nebo před večerní lekcí pilates.

Snadné vrácení bez nutnosti tisku etikety

Nevyhovující zboží vrátíte s aplikací mojePPL rychle a snadno, balíček stačí donést na nejbližší PPL Parcelbox nebo Parcelshop. Platbu za odeslání zásilky je poté možné uhradit přímo v mobilní aplikaci a nemusíte tisknout ani etiketu. V aplikaci najdete QR kód, kterým se prokážete u obsluhy PPL Parcelshopu nebo jej naskenujete u Parcelboxu. Veškeré údaje pro odeslání zadáte přímo v aplikaci a zásilku pošlete jako Balík pro tebe. Díky průběžným notifikacím v aplikaci budete mít po ruce vždy aktuální informace o pohybu všech vašich zásilek, které můžete sledovat pohodlně ze své pohovky při sledování oblíbeného filmu.

Otevřete svět zásilek pohodlně ze svého mobilu v aplikaci mojePPL.
Autor: PPL CZ s.r.o.

Akce – posílejte balíky za pár korun

Aplikace mojePPL nedělá radost pouze vašemu nabitému programu, ale také peněžence. Do konce února máte možnost si v aplikaci vyzkoušet pohodlné posílání balíků a podat zásilku pouze za pár korun. Pokud již delší dobu pokukujete po nepotřebných věcech v bytě nebo vám děti vyrostly z oblečení, je správný čas jednat. Aplikaci mojePPL si do mobilního telefonu nainstalujte zdarma a zadejte slevový kód z webu, který platí na podání Balíku pro tebe z výdejního místa.