Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ukaž mi prsty a já ti řeknu, jaká jsi! Víme, co o vás prozradí krátký prsteníček nebo výrazný kloub

Co na vás prozradí vaše prstíky?
8. srpna 2022 | 06:00

Kratší, delší, špičatý, rovný jako pravítko nebo s výrazným kloubem… Co prst, to originál. Jejich podoba ale o nás může mnohé vypovědět. Věříte?

Vědci z renomovaných univerzit, stejně jako řada pochybných šarlatánů, čas od času přispěchají s novým zjištěním v oblasti délky a tvaru prstů. Prý stačí pohlédnout druhému na ruce a už můžeme tušit, s kým máme tu čest. Tak schválně, sedí něco z níže uvedeného právě na vás?

Rovné prsty

Jsou vlastní těm, které jsou silné a vytrvalé. Ani sebetěžší úkol nebo překážka, která se jim v životě postaví do cesty, je nesrazí na kolena. Věří v lepší, světlé zítřky, věří, že naděje umírá jako poslední a má se zkusit naprosto všechno, i když to může bolet. Milují svůj vnitřní svět, rády jsou jen samy se sebou. Potýkají se s problémy vyjevit svoje city – než se někomu láskyplně vyznají, uběhne spousta času. Je to dané citlivostí a obavou ze zrady.

Prsteníček kratší než ukazováček 

Nekonečná sebedůvěra, namyšlenost, sobeckost – to jsou hlavní vlastnosti žen, které mají právě prsty těchto parametrů. Ve své profesi jsou rozhodné, ženou se vpřed, dokážou vymyslet převratné věci. V soukromí jsou tak trochu podivínské, působí nedobytně a odtažitě. Je těžké si je získat.

Prst s nepřehlédnutelným kloubem

O dané osobě prozrazuje, že je nepřítelem jakýchkoli změn, sebemenší odchylka od zavedené rutiny ji dokáže pořádně nadzvednout. A ona se pak nezná. Tahle žena miluje stereotyp a svoje jistoty. Na druhou stranu myslí na druhé a s láskou o ně dokáže pečovat. Má nekonečnou trpělivost. Dokáže být oporou těm, které dusí jejich problémy. Dvakrát přemýšlí, než něco vysloví. Nikdy nechce druhé zranit.

Krátké prsty

Víc než komukoli jinému je osobám s kratšími prsty připisována netrpělivost. Vše potřebují mít teď hned, rády jsou pánem situace a chtějí mít věci pod kontrolou. Zaměstnavatelé si je pochvalují, jsou to výkonní pracanti, kteří klidně odvedou i část úkolů za kolegy. Ale zase očekávají pochvalu a poplácávání po ramenou. Uznání je pro ně nesmírně důležité, vlastně na něm stojí jejich život.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: kač