Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Čekají vás na jaře přijímačky z deváté třídy? Na zkoušku vás připravíme!

31. ledna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte doma deváťáka a už pomalu začínáte cítit stres z blížících se přijímaček? Tyto pocity zažívá mnoho rodin. Nejlepší je se na testy dobře připravit. Zkoušky nanečisto umožní vašim dětem si zvyknout na typ testu a budou si jistější. Kde si můžou tyto přijímačky vyzkoušet?

Má smysl se na testy chystat?

Zkusit si přijímačky nanečisto (alespoň jednou!) je nutné pro každého deváťáka, který nechce zkoušky nechat náhodě.

Na přijímačky se dá skvěle připravit, bohužel mnoho deváťáků CERMAT testy nikdy nevidělo, nezkusili pracovat se záznamovým archem (u zkoušky se do něj zapisují všechny odpovědi) a neodhadli, jak velkou roli hraje stres.

A právě proto již několik let nabízíme formu přípravy dotaženou do posledního detailu, aby naše deváťáky u ostré zkoušky nic nepřekvapilo.

Proč se připravovat s To dáš! Přijímačky nanečisto?

Upřímně? To, co děláme, děláme na trhu nejlépe. I přes pandemii se pyšníme vysokou úspěšností: 96 % našich žáků bylo přijato alespoň na jednu školu, přes 70 % pak na obě vysněné školy.

Jsme parťákem pro deváťáky i pro jejich rodiče a každý víkend až do dubna nabízíme věrnou simulaci zkoušky s testem z ČJ i z M jako od CERMATu a doučováním.

Natrénujete si psaní testu (včetně záznamového archu) v cizím prostředí obklopeni ostatními žáky, naučíte se zvládat nervozitu i pracovat pod časovým tlakem.

Zkoušky se konají prezenčně v moderní škole na Praze 4 v Braníku i on-line z pohodlí domova (zde myslíme i na takové detaily jako je šum třídy). Též nabízíme to nejlepší z obou světů: testy si napíšete ve škole a vysvětlení chyb pak absolvujete v klidu s videorozborem doma.

Vyplatí se to?

Zkušenost je to k nezaplacení a každému deváťákovi doporučujeme přijít alespoň jednou a zkoušku si „nanečisto“ udělat. Nabízíme garanci spokojenosti – pokud by se vám u nás nelíbilo, rádi vám vrátíme peníze.

Většina žáků k nám chodí ale opakovaně, a to cca 7x-10x, kdy kromě perfektní znalosti testů odchází i s vlastní ozkoušenou strategií „jak na to“.

Ještě není pozdě se k nám přidat, přihlaste se na www.to-das.cz

S námi to dáte!