Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Maminka roku 2021: Absolutní vítězkou je Jaroslava Hadžiosmanovič. Publikum jí tleskalo vestoje a dojetím se jí třásly ruce!

21. října 2021 | 20:55

Celá smršť emocí a předávání krabic s kapesníčky! Přesně to se neslo celým větrným dnem, který provázel letošní vyhlášení Maminky roku. Absolutní vítězkou, kterou zvolili hlasující diváci, se stala Jaroslava Hadžiosmanovič, finalistka kategorie Maminka hrdinka.

„Chci poděkovat všem maminkám, které jsem tady potkala. Každá je pro mě inspirací a výjimečná a celé to byl obrovský zážitek,” říkala se slzami v očích Jaroslava, které se klepaly ruce a moderátor slavnostního večera Tomáš Klus před ní poklekl se slovy „Já ti budu sloužit a budu dělat, co chceš!”

Nervozita a emoce už od rána

Den ale pro všechny začal mnohem dříve. A Tomáš Klus podle svých vlastních slov bojoval s nervozitou: „Dnes se tady budeme klanět matkám a nechci, aby to klanění bylo klopýtavé,” přiznal Tomáš. „Ani nejím, piju spoustu kávy, takže večer to bude asi rychlé. Ale dopadne to určitě výborně!”

Video se připravuje ...
Maminka roku 2021: Maminka hrdinka Jaroslava Hadžiosmanovič • VIDEO: Karel Dlabač

Když maminky postupně vyprávěly své příběhy, dojetím se leskly všechny oči. Asi nejvíc zalité je měla patronka Míša Tomešová, která se zná a předem to tušila: „Bude to obrovský a dojemný a musím se na to emočně obrnit,” říkala. Ale komu by se to povedlo? Dorazila totiž i Maminka hrdinka z roku 2018 Radka Doudová, která momentálně bojuje s rakovinou prsu poté, co jí onemocnění diagnostikovali při běžné kontrole před pokusem o umělé oplodnění. Během vyprávění příběhů si maminky i porota jen podávali kapesníčky a byli rádi, že vizážistky z nich udělají princezny až odpoledne.

Líčení po roce? Maminky si užily skvělou péči

„Vy tady ale máte věcí, já se vlastně vůbec nelíčím. Naposledy jsem se líčila loni v květnu na svou vlastní svatbu,” přiznala se finalistka Jaroslava Hadžiosmanovič ještě v momentě, kdy netušila, že se stane absolutní vítězkou. Aby byli všechny přítomné ženy na slavnostní večer co nejkrásnější, to taky chtělo pěknou organizaci. Tři vizážistky se „nezastavily” celé čtyři hodiny. Ale výsledek stál za to, podívejte se do galerie.

Ženská síla v plné parádě

Vyhlášení inspirativní a emocemi nabité soutěže si pak vychutnali diváci nejen přímo v pražském hotelu Chateau St. Havel, ve kterém se devět finalistek ubytovalo a prožilo celý úžasný den, ale také v on-line přímém přenosu na webu Maminka.cz. Tomáš Klus si večer užíval a také si kromě moderování i zazpíval se svou ženou Tamarou, ale i dalšími patronkami, Míšou Tomešovou a Ewou Farnou. Cenu Mamince roku 2021 předaly předsedkyně představenstva CNC Libuše Šmuclerová a Michaela Čejková, marketingová manažerka FunBaby.

„Opět to bylo o silných emocích a obrovské ženské síle a sounáležitosti,“ shrnula celý krásný den i večer šéfredaktorka časopisu Maminka Alice Rossi. „Myslím, že takové předávání ocenění tu ještě nebylo. Snažili jsme se při psaní scénáře o jediné – abychom se neopakovali a byli zábavní, plní dojmů a momentů překvapení. A to se určitě povedlo.“

Vítězky projektu Maminka roku 2021

V kategorii Maminka BLOGERKA zvítězila Klára Antonova Fischleinová:

Video se připravuje ...
Maminka roku 2021: Maminka blogerka Klára Antonová Fischleinová • VIDEO: Karel Dlabač

V kategorii Maminka PODNIKATELKA zvítězila Zuzana Kaščáková:

Video se připravuje ...
Maminka roku 2021: Maminka podnikatelka Zuzana Kaščáková • VIDEO: Karel Dlabač

V kategorii Maminka HRDINKA zvítězila Dita Szymanská:

Video se připravuje ...
Maminka roku 2021: Maminka hrdinka Dita Szymanská • VIDEO: Karel Dlabač

 

Autor: redakce maminka.cz