Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zbývají poslední volná místa na workshopech Vánočního jarmarku Blesku! Dorazíte?

29. listopadu 2019 | 06:00

Milujete Vánoce? Sváteční atmosféru, všechny ty vůně, chutě a světla? V pražské Kotvě si celý prosinec přijdete na své. V redakci Blesku Vánoce milují, proto připravili a zrealizovali projekt oslav nejkrásnějších dní v roce pod názvem Vánoční jarmark Blesku. Zbývají poslední volná místa!

Bez sváteční výzdoby by to snad ani nebyly vánoční svátky a adventní věnec patří ke klasice, kterou má na stole každá z nás. Přijďte si vyrobit svůj vlastní originál šitý na míru vašemu vkusu i ladění bytu.

Kombinovat můžete různé materiály, barvy nebo styly. Vše přesně podle vašich představ a pod vedením zkušené floristky, která vám prozradí svoje triky a vychytávky. A nebojte, výrobu zvládne každá z vás. Budete překvapená, jak jednoduché to je. Workshopy jsou určené pro dospělé, na registraci se dostanete proklikem z webu akce ZDE.

Na tomto odkazu zároveň najdete všechny podrobné informace, které by vás mohly zajímat. Workshopy jsou celkem tři, konají se tři po sobě jdoucí neděle - 1., 8. a 15. prosince, vstup na každý z nich stojí dvě stě korun. 

Co si na nich vyrobíte? Tohle jsou jejich témata:

  • Adventní věnce a vánoční dekorace
  • Techniky balení vánočních dárků 
  • Malování a zdobení vánočních ozdob s výrobním družstvem IRISA

Pohádkový svět v centru Prahy ve 3. patře obchodního domu Kotva můžete navštívit od 29. listopadu do 22. prosince, najdete v něm 28 stánků a více než 100 prodejců z celého Česka, ke kterým byste těžko hledali cestu. A oni k vám.

Můžete se těšít na atmosféru staročeské vesničky a na místo, kde se dá koupit originální dárek od kreativních řemeslníků, šikovných lidí, malinkých začínajících firmiček, nebo úžasných maminek, které jsou třeba momentálně na mateřské a které vyrábí doslova na koleni krásné věci.

Také děti si na místě vyrobí vlastní sváteční dekorace ve vánočních dílničkách, nachystáno je divadélko a samozřejmě nebude chybět betlém, nebo Ježíškova poštovní schránka. Své dopisy a přání mohou děti napsat přímo na místě. Vánoční atmosféru a pohodu zde mohou návštěvníci užívat celý Advent.

Vstup je zdarma.

Pro více informací jděte na jarmark.blesk.cz

Autor: red