Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vraťte vašim vlasům lesk a sílu. Je to snadné!

29. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Sníte o bohaté a lesklé hřívě jako má vaše kolegyně? Chcete znát její tajemství? Základem je pravidelná a kvalitní péče. Lenost a nedostatek času se na nich podepíše stejně jako nevhodně zvolená vlasová kosmetika. To vše vaše vlasy oslabuje a vyčerpává. Nevymlouvejte se na čas a věnujte vlasům tu nejlepší péči, kterou si zaslouží. 

Dnešní uspěchaná doba nepřeje dlouhým procedurám v salonech krásy jako v dřívějších dobách. Přestože chceme vypadat krásně, preferujeme rychlá a navíc okamžitě viditelná řešení. Právě pro podnikavé a náročné ženy s nedostatkem času přichází Wella Professinals s novinkou v péči o vlasy. Ta je ale samozřejmě vhodná i pro ty, které stojí o intenzivní vlasovou kúru. Rozzařte vaši hřívu a budete zářit i vy sama! 

Autor: Wella/HairCare

Profi péče s tradicí

Jednou z tradičních kadeřnických značek, které na našem trhu nabízí profesionální péči, je i Wella Professionals. Tato značka nabízí profesionálním kadeřníkům a jejich klientům vysoce efektivní přípravky péče o vlasy. Pokud toužíte po krásných vlasech ve špičkové kondici, pak je pro vás kosmetika Wella Professionals jasnou volbou. Přestože tato značka staví na tradičních hodnotách, nebojí se inovace. Ve svých laboratořích tak vyvinula několik ucelených linií, zaměřených na jednotlivé typy vlasových problémů a žádoucích efektů. Tyto přípravky se vhodnou kombinací stávají základem profesionálních servisů, které jsou doplňkem barvicích služeb, jež kadeřníci nabízejí klientům. Receptury spolu vzájemně souzní a synergický efekt zaručí ty nejlepší možné barevné výsledky. Nejnovějšími uvedenými řadami jsou Elements a Oil Reflections.

Autor: Wella/HairCare

Nové pečující řady

Co je podstatou lesklých a zdravých vlasů? Základem je kvalitní péče, která vašim vlasům dodá vše, co potřebují a navrátí jim jejich původní vitalitu. Dvěma zásadními pomocníky v péči o vlasy jsou novinky řady Elements. Ta pomáhá vlasy chránit před poškozením a degenerací keratinu. Posilující komplex navíc neobsahuje žádné sulfáty, parabeny ani umělá barviva a dodá vašim vlasům sílu i vůni amazonského pralesu. Druhou novinkou je řada Oil Reflections, přinášející vlasům maximum zářivosti a hebkosti pomocí oleje z kamélie a výtažků z bílého čaje.

Autor: Wella/HairCare

4 nové služby

Vedle profesionální kadeřnické kosmetiky přináší Wella Professionals čtyři nové salonní servisy. První dvě služby jsou již ze zmíněných řad Elements a Oil Reflections. Služba Renewal Spa (Elements) pomáhá vlasy chránit před poškozením keratinu a dodá vlasům sílu. Je irčena pro všechny, kterým záleží na složení vlasové kosmetiky. Luminessence Spa (Oil Reflections) přinese vlasům okamžitý lesk a hebkost, navíc vlasy chrání před poškozením lipidů. Pro dlouhotrvající zdravý vzhled barvených vlasů je určená služba Color Spa: Péče Briliance. Pomocí diamantového prachu a výtažku z orchideje vlas ochrání a vyzdvihne jeho barvu, kterou udrží zářivou až 5 týdnů. Poslední službou, kterou si mohou klientky v kadeřnictví dopřát je Nutrirepair Spa: Péče Enrich. Jak už z názvu vyplývá, je služba určena pro poškozené vlasy. Ty hloubkově regeneruje pomocí bambuckého másla, creatinu, panthenolu a výtažku z hedvábí. Přípravky vlasům vrátí původní lesk, vitalitu a pohyb.

Autor: Wella/HairCare

Nebojte se ve vašem salonu zažádat o tyto služby. Vaše vlasy si to zaslouží.