Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kuchyňský robot, který milují jak profi kuchaři, tak hospodyňky

8. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Je mnoho spotřebičů, jimiž máme doma napěchované skříňky, ale spoustu z nich nepoužíváme, protože jsme si je koupili v euforii, a pak je pečlivě uložili a tím to skončilo. Pořídíte-li Thermomix®, nadchne vás natolik, že ho do skříňky ani nestačíte uložit.

Thermomix® je tak dokonalá a chytrá „mašinka“, že se v kuchyni obejde téměř bez vás. Bude chtít jen „nakrmit“ vhodnými ingrediencemi, nastavit správný program na vámi požadovaný pokrm, a pak už zvládne všechno sama. Dokonce i následný úklid bude rychlý a snadný. A co víc, umí připravovat i zdravé pokrmy, které jsou chutné, rychle a vhodné pro všechny generace. Thermomix® využívají velmi rádi i profesionální kuchaři, např. v pražské restauraci Pastař talentovaný šéfkuchař Jan Macháček, dále v karlínské restauraci Eska, světové michelinské restauraci Elbulli či v restauraci La Degustation – Bohéme Bourgeoise.

Autor: VORWERK

Zdravé pokrmy pro celou rodinu

Na to, jak se cítíme na těle i na duši, má bezpochyby vliv kvalita našeho stravování, které všeobecně není úplně nejlepší. Navíc neblahé návyky po nás přebírají i naše děti. Jak to tedy napravit a v dnešní hektické době zajistit dětem i nám kvalitní a chutné stravování, které všechny uspokojí tak, že už nebudou vyhledávat fastfoody? Jako řešení se nabízí příprava domácích pokrmů z pokud možno ověřených, nejlépe domácích potravin, a to šetrným postupem, díky kterému si jídlo zachová všechny potřebné složky, jež náš organismus potřebuje. Zvlášť dětem bychom měli vařit domácí jídlo bohaté na živiny, vitaminy a minerály. A věřte, že takové pokrmy lze uvařit snadno a rychle. Stačí do domácnosti pořídit unikátní kuchyňský přístroj Thermomix®, který se rychle stane užitečným kuchyňským pomocníkem, ale i hračkou pro všechny zúčastněné. Thermomix® je oblíbený také u mnohých maminek, které upřednostňují zdravé a k potravinám šetrné vaření v páře. Díky páře si totiž všechny ingredience zachovají plno vitaminů, živin, jsou křehké, voní a mají svěží barvu, i když jsou tepelně upravované. S Thermomixem® můžete svým dětem připravovat i domácí přesnídávky, pyré, marmeládu, zeleninu či maso, a to rychle a velmi jednoduše. Kupovaná dětská strava je sice určená dětem, ale éčka a různé chemické přísady v těchto dětských pokrmech jsou. Pokud budete svým dětem připravovat dětskou stravu v Thermomixu®, máte jistotu, že budou zcela bez těchto nezdravých složek. Obejdete se bez dodaných tuků, ochucovadel i většího množství soli.

Dvanáct funkcí na dotek prstu

Thermomix® je lepší než ostatní kuchyňské přístroje, a to hned dvanáctkrát. Disponuje totiž 12 funkcemi. Thermomix® je mixér, hnětač, kuchyňská váha, pánev, hrnec, parní hrnec, mlýnek, šlehač, krouhač, hnětač, drtič, vařič, emulgátor atd. Záleží jen na vaší kreativitě, jaké pokrmy si v něm vytvoříte. Přístroj se ovládá naprosto intuitivně pomocí dotykové obrazovky a jednoho otočného ovladače, takže máte vše doslova na dotek prstu.

Snahu o jednoduchost obsluhy dokládá i inovativní systém zavírání víka mixovací nádoby, který se aktivuje automaticky, jakmile Thermomix® spustíte. Objem mixovací nádoby z nerezové oceli se nově zvýšil na 2,2 litru. Motor Thermomixu® o maximálním výkonu 10 700 otáček za minutu nemá mezi kuchyňskými spotřebiči konkurenci. Důvodem k zakoupení může být pro někoho i skutečnost, že přístroj je vybaven speciálním samočisticím mechanismem, který po práci pomůže umýt mixovací nádobu. Díky chytrému designu a přehlednému uživatelskému rozhraní se Thermomix® velmi jednoduše obsluhuje. Vystačí si s dotykovým displejem a jediným ovladačem. Vše máte na dosah ruky a chutný výsledek je zaručen.

Autor: VORWERK

Minimální údržba

Z průzkumů je známo, že přibližně šest let života stráví každá průměrná vdaná žena úklidem domácnosti. Týdně tak stojí úklid rodinného hnízda 987 minut života. Jinak přepočteno jsou to dvě hodiny a jedenáct minut denně či 35,6 dní ročně. To už stojí za zamyšlení, jestli by to nešlo jinak a efektivněji. Nevaříte svíčkovou, protože je příliš pracná a její přípravou strávíte spoustu času? Dlouho vám trvá vypořádat se s horou zašpiněného nádobí? Tomu všemu dejte vale. Díky Thermomixu® zvládnete vše a s minimálním úsilím.