Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podívejte se na exkluzivní video ze zákulisí kampaně „Děkuji, maminko“ s Barborou Špotákovou

Video se připravuje ...
VIDEO: Procter & Gamble
19. května 2016 | 10:42
Prezentace klienta |

Jak vychází Bára se svojí maminkou? Unikátní záběry nabízejí pohled do soukromí slavné olympioničky Barbory Špotákové a její maminky. Obě se staly tvářemi nové kampaně „Děkuji maminko“. Koukněte, jak probíhaly přípravy na natáčení!

„Moje maminka pro mne byla vždy velkou inspirací,” svěřuje se Barbora Špotáková.

Autor: Procter & Gamble

„Bez její opory a důvěry bych se nikdy nedostala tam, kde jsem teď. Jsem moc ráda, že mohu reprezentovat společnost P&G, protože si uvědomuje, jak velkou roli sehrávají maminky v našich životech. Maminka mi velice pomohla, když jsme se přestěhovaly do Prahy a vše pro mne bylo nové. První roky bez prostředků a v novém prostředí náš vztah utužily asi nejvíce. V tu chvíli jsme se musely spolehnout jedna na druhou a být si navzájem oporou. Když něco takového překonáte, jste právě o to silnější než vaše soupeřky na stadionu.“

Kampaň nese jasné poselství – za každým sportovcem stojí úžasná máma. Každý den máme možnost vidět, jak statečné maminky jsou a co všechno pro své děti obětují. Kampaň „Děkuji, maminko“ vyzývá všechny, aby se připojili a společně poděkovali za nepostradatelnou roli, kterou maminky hrají v našich životech.