Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jak důležitou roli hraje ve vašem životě maminka?

8. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Během Dne matek bychom si měli uvědomit důležitost role, kterou pro nás maminky v našem životě představují. Celou dobu stojí po našem boku a i v těžkých chvílích nám dodávají množství pozitivní energie díky své neotřesitelné lásce. Právě v tento den bychom tak měli všichni společně říct: „Děkuji, maminko!“

Stojí totiž za každým naším úspěchem a potají nám drží palce i ve chvilkách, kdy o tom vůbec nevíme. Přestože si to někdy ani neuvědomujeme, jsou naším vzorem a zdrojem emocionální síly.  O důležitosti maminky v životě každého z nás ostatně svědčí i emotivní video, které můžete shlédnout zde:

Maminka byla celoživotní inspirací například i pro oštěpařku Barboru Špotákovou. „Bez její opory a důvěry bych se nikdy nedostala tam, kde jsem teď. Maminka mi velice pomohla, když jsme se přestěhovaly do Prahy a vše pro mne bylo nové. První roky bez prostředků a v novém prostředí náš vztah utužily asi nejvíce. V tu chvíli jsme se musely spolehnout jedna na druhou a být si navzájem oporou,“ říká zlatá olympionička a světová rekordmanka.