Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

3 klíčové rady, jak hravě zvládnout předvánoční úklid

23. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Můžete uklízet celý rok zodpovědně, ale před Vánoci se stejně dostaví pocit, že si vaše domácnost žádá něco speciálního. Vybavte se skvělým pomocníkem – výkonným a tichým vysavačem Silence Force Extreme AAAA, pečlivě vyberte přípravky, se kterými dáte nepořádku vale a především se úklidem nestresujte. Víme, jak na to.

1. Pojistěte se skvělým vysavačem

Vysavače Silence Force Extreme AAAA si díky účinné hubici hravě poradí s úklidem jakéhokoliv povrchu. Dvě „áčka“ v jejich názvu symbolizují právě výjimečnou efektivitu na kobercích, které jsou vyčištěny skutečně do hloubky, i pevných podlahách, v jejichž škvírách nezůstane ani smítko prachu. Další „áčko“ si vysloužily v kategorii energetické účinnosti. Vysoce ekologický motor zaručuje, že i při sníženém výkonu 750 W dosáhnete maximální efektivity srovnatelné s modely o výkonu 2 200 W. Úctyhodné výsledky vykazuje i inovovaný systém filtrace, takřka sto procent veškerých vysávaných nečistot, což oceníte zejména v případě, že ve vaší domácnosti žijí alergici nebo domácí mazlíčci.

Jestli vás nebaví vytahovat při každé příležitosti vysavač, připravte si k ruce tyčový bezsáčkový vysavač Rowenta. Vysaje každý drobek na kuchyňské podlaze a model Air Force Extrem se skvěle hodí i při úklidu po večerním pečení vánočního cukroví: disponuje unikátním LED osvětlením vysávané plochy.  

Autor: Rowenta

2. Nezanedbejte výběr čisticích prostředků

Možná řešíte každé sousto, které sníte a nakupujete jen v obchodech s biopotravinami, ale na pečlivý výběr čisticích prostředků jste zapomněli. Přitom je nanášíte všude ve svém okolí – v koupelně, kuchyni i ložnici. Vyvarujte se levných prostředků, které obsahují agresivní složky a vyzkoušejte šetrné, ale přesto výborně fungující ekologické přípravky. Je možné, že díky používání přírodních výrobků vás konečně přestane bolet hlava.

3. Pošlete rodinu ven

Pojměte velký úklid jako perfektní příležitost k tomu, zbavit se všeho, co nepotřebujete.  Nestyďte se říct si o pomoc – společně s kamarádkou nebo paní na úklid vám půjde vše rychleji od ruky. Na druhou stranu ale poproste rodinu, aby se na pár hodin, kdy plánujete uklízet, ztratili z dohledu. Děti v jednom kuse běhající bytem klidnému úklidu zrovna nepřispívají. I úklid může být svého druhu relaxací – nenechte se o ni ochudit.

Více informací se dozvíte zde!