Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Video: Jak odstranit roztoče a alergeny z domácnosti? Poradíme vám!

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
18. března 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud by se v interiérech našich domácností nezačalo objevovat čím dál více textilií, možná bychom dodnes používali k úklidu jen hadry a smetáky. Zvyšující se počet koberců, čalouněných sedaček, podsedáků, závěsů, lůžkovin a podobně zapříčinil, že k úklidu košťata již nestačí. V dnešním moderním světě ale existuje celá řada pomocníků. 

Základem každé čisté domácnosti je pravidelný hloubkový úklid. S ním vám pomůže nejnovější úklidový systém firmy VORWERK - vysavač Kobold VK150, který spolu s různě kombinovatelnými nástavci tvoří dokonalý set pro důkladnou údržbu vaší domácnosti, a to doslova od podlahy po strop. Poradí si nejen s chuchvalci nečistot nebo zvířecích chlupů z koberců, prachem na špatně přístupných místech, ale i s matracemi a v nich všudypřítomnými roztoči. To vše při minimální námaze, za zlomek času a úspory vody i energie.

Autor: Vorwerk

Aktuálně asi všechny z nás trápí pravidelný jarní úklid, kdy je potřeba zbavit se nepořádku a všech hrubých nečistot v domácnosti po zimě.

S rychlou údržbou jako je odstraňování prachu, drobků, chlupů z domácích mazlíčků a podobně z čalounění, polštářů a dalších špatně přístupných míst vám pomůže ruční elektrický kartáč Kobold PB430. Pro důkladný úklid nadzemních prostor je systém vybaven Vario a Flexi hubicí a dále mechanickými nástavci na odstranění prachu ze špatně dostupných míst.

Autor: Vorwerk

Dalším pomocníkem k rychlé údržbě pevných povrchů jako jsou parkety, dlažby, linolea a všechny druhy plovoucích podlah slouží unikátní nástavec Kobold SP530. Společně s vysavačem Kobold VK150 dokáže v jednom kroku vysát a důkladně vlhkým vytřením ošetřit povrch. Pouze 5 ml čistícího přípravku Koboclean nebo vašeho čističe a 0,5 l vody postačí na vytření plochy o rozloze až 250 m2.

Autor: Vorwerk

Vorwerk VK150 je nositelem prestižní certifikace TÜV Nord – vhodné pro alergiky. Elektrický kartáč EB370 je srdcem celého úklidového systému. Koberce i matrace v postelích jsou díky němu hloubkově vysáty (u matrací až do hloubky 11 cm) a zbaveny všech nečistot a alergenů. Díky jedinečné filtraci odstraní až 99,99 % prachu a mikročástic, které jsou v HEPA sáčku bezpečně zachyceny a nehrozí tak jejich rozvíření zpět do domácnosti. S čisticími prostředky Kobold Kobosan a Lavenia se rotační kartáč stává pomocníkem pro hloubkové čištění koberců a matrací unikátní suchou cestou.

Rychle a přitom dokonale umytá a vyleštěná okna jsou výsledkem práce s novým revolučním čističem oken VG100. Celá namáhavá práce se zúžila na jeden jediný pohyb. Do 1 minuty je okno čisté a zářivě lesklé. Stejně tak jednoduše vyčistíte i všechny další tvrdé a hladké povrchy.

Autor: Vorwerk

Pro více informací navštivte www.vorwerk.cz, objednejte si nezávazné předvedení na našich pobočkách, webových stránkách nebo zákaznické lince 800 168 987.