Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Halina Pawlowská větší než obvykle: Jak šel čas s jejími kily?

25. listopadu 2015 | 06:00

Halina nezahálí. Knihy vydává skoro jako na bežícím pásu, hraje v seriálu, ale ani taková vytíženost nedokáže s nadbytečnými kilogramy nic udělat. Ty se jí drží zuby nehty už pár let. 

Halina Pawlowská (60) se do našeho povědomí nesmazatelně zaryla svou talk show Banánové rybičky, kterou vždy zakončila nějakým citátem. Na svém kontě má přes dvacet napsaných knih, několik scénářů a hraní v divadle i seriálu. V současnosti ji můžete vídat hlavně v seriálu Doktoři z Počátků.

Začátkem listopadu vydala Halina další knihu: Rodinnou kuchařku, ve které najdete spoustu receptů pocházejících z její rozvětvené rodiny. K jednotlivým kapitolám Halina připojila i své osobní historky ze života – tak, jako to dělala i ve svém nedávném televizním pořadu o vaření S Halinou v kuchyni.

Video se připravuje ...
Hádejte, pro jakého chlapíka teď Halina Pawlowská doma vaří. • VIDEO: Adam Balažovič

Co se týče postavy, nikdy nebyla jako proutek. Kypré ženské tvary k ní prostě odjakživa patří. S přibývajícími léty ale stoupá i její váha, a poslední dobou už do závratných výšin. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout, jak s nadváhou válčila v průběhu let.

Autor: luh