Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tyhle zadky nepřehlédnete! Podívejte se, které celebrity se pyšní pořádným pozadím

21. října 2015 | 06:00

A pak že jsou všechny hvězdy showbyznysu "šlank", nebo dokonce bojují s anorexií… Minimálně některé z nich jsou naopak holky krev a mlíko a za své typicky ženské pozadí se vůbec nestydí. Naopak z něj často udělaly svou přednost. Přesvědčte se v galerii!

Podle ankety agentury Wenn má nejhezčí zadek z celého Hollywoodu šestačtyřicetiletá Jennifer Lopez. Ale aby to tak zůstalo i po čtyřicítce, musí na něm pořádně pracovat. "Provádím speciální dřepy a pracuji s činkami v tělocvičně, abych si svůj zadek udržela. A taky jsem tím pádem potěšená, když mi lidé vyseknou poklonu a řeknou, že mám velký zadek," tvrdí pyšně matka dvojčat, která má své pozadí dokonce pojištěné. A to v přepočtu na neuvěřitelných půl miliardy korun.

Další zpěvačkou, která je nejen v čele žebříčku nejvlivnějších celebrit světa, ale patří jí i přední příčka mezi vítězkami největší sedací části, je čtyřiatřicetiletá Beyoncé. I ona si na své pozadí potrpí a zjevně nemá žádné komplexy. Stejně jako kontroverzní dvaatřicetiletá zpěvačka Nicki Minaj, která ráda provokuje a účesy, barvy vlasů a styly mění jak na běžícím pásu. Jediné, čeho by se prý nikdy nechtěla vzdát, je její macatý zadek, na který je extrémně hrdá.

Skvěle vydělávající živnost si ze svého pozadí udělala modelka, herečka štěků a manželka rapera Ice-T – pětatřicetiletá Coco Austin. Celý svět ji totiž zná hlavně kvůli pozadí a ona je na každé kilo náležitě pyšná. "Tak tady to máte… Mé boky teď mají 107 centimetrů oproti dřívějším 101…," chlubila se nedávno na sociálních sítích. No, přiznejme si, ono ani 107 centimetrů se nedá považovat za žádný obr zadek.

Další krásky, které se pyšní velkými zadečky, najdete v galerii:

Autor: archiv