Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jednoduché ale geniální: Obrázky které pobaví vás i vaše děti!

1. listopadu 2013 | 11:00

Přemýšlíte, čím zabavit svoje děti o víkendu? Posbírejte pár kancelářských předmětů ze svého stolu a rozvíjejte společně svět fantazie. Inspirací vám můžou být právě tato díla ekvádorského umělce!

Viděli jste někdy v pár kuličkách hroznového vína nebo hromadě nachos něco jiného, než odpolední svačinku? Ekvádorský umělec Javier Pérez ano! Vzal předměty z každodenního života a pomocí jednoduchých malůvek je přetvořil v něco úplně jiného. Místo právě hroznů vína tak můžete vidět nafukovací balónky v ruce malého kluka a nachos zase skvěle slouží jako číro drsného pankáče.

Zábava na sobotu

Javier Peréz se může pochlubit opravdu bezbřehou fantazií.
Autor: facebook.com/javierperezestrella
Na tomto umění přitom není nic složitého a zvládne ho opravdu každý. Jen je potřeba oprostit se od všednosti a pořádně popustit uzdu fantazii. a kdo by k tomu mohl být vhodnějším společníkem, než vaše děti. Pokud si tedy marně lámete hlavu, jak je zabavit o sychravém víkendu, pusťte se směle do toho.

Všechno máte doma

Javier Peréz se může pochlubit opravdu bezbřehou fantazií.
Autor: facebook.com/javierperezestrella
Jediné co budete potřebovat jsou čisté listy papíru, pár tužek a košíček nejrůznějších drobných předmětů. Určitě nezapomeňte na lepící pásky všech velikostí, které jsou skvělé na nejrůznější kola, nebo na hřebíky, ze kterých můžete vytvořit třeba bodliny pro ježka. Vsadíme se, že vaše děti budou tuto zábavu milovat a že vás svoji kreativitou určitě překvapí.

Abyste se nenechali zahanbit, načerpejte inspiraci z Javierových obrázků. Najdete je v naší fotogalerii.

Autor: brig