Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Miminko ve vesmíru i na diskotéce: Kreativní matka dělá z fotek svého syna roztomilé umění

14. října 2013 | 16:00

Tisíce miminkovských fotek, jedna jako druhá, na které se stejně časem zapomene? Tak rozhodně nevypadá rodinné album Amber Wheelerové! Při prohlížení těchto fotek byste se určitě nenudili.

Od kosmonauta po rockovou hvězdu - Amber Wheeler dokazuje, že vaše dítko může být čím si zamanete.
Autor: imgur.com
Kdo jiný by se novopečené mamince Amber Wheelerové mohl stát inspirativní múzou, než její malý syn? Fotografie, na kterých právě tento rozkošný kojenec hraje hlavní roli v mnoha vtipných charakterech, doslova přes noc obletěly svět internetu.

Zapomeňte na photoshop, in je malování!

Od kosmonauta po rockovou hvězdu - Amber Wheeler dokazuje, že vaše dítko může být čím si zamanete.
Autor: imgur.com
Amber vsadila na velmi jednoduchou, ale zároveň efektivní výtvarnou techniku. Svého synka nafotila v bílém bodýčku na bílém pozadí v mnoha rozličných pózách, ve kterých jsou miminka zkrátka mistři.

Roztomilost těchto fotek pak podtrhla kreativním nápadem - v jednoduchém ilustračním programu domalovala na fotku takové prostředí a rekvizity, díky kterým se miminko proměnilo v záplavu různých profesí. Ambeřina synka tak můžete pozorovat jako kosmonauta, šéfkuchaře nebo dokonce kytaristu v punk-rockové kapele.

Předlohou Ambeřiných fotek byla zřejmě tato díla výtvarnice Adele Enersen, která píše a ilustruje knihy pro děti a o dětech.
Autor: http://milasdaydreams.blogspot.nl/

Ani první ani poslední

Amber Wheelerová není ale první maminkou, kterou napadlo udělat z fotek svých dětí umění. Stejnou techniku před ní už použila výtvarnice  Adele Enersen na fotky svého syna Vincenta.

Zajímají vás miminka v legračních profesích? Prohlédněte si v naší galerii fotografie obou umělkyň.

Autor: brig