Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Omalovánky jsou v kurzu: Celebrity a jejich tetování

  • Slavné ženy se zamilovaly do tetování.
    13. září 2013 | 07:00

    Tetování už dávno není záležitostí kriminálníků a členů motorkářského gangu. Dnes je bráno jako forma zkrášlování našeho těla, která nám zůstane celý život. Celebrity se v několika posledních letech do těhle malůvek naposto zbláznily. Prohlédněte si některé z jejich ozdob.

  • Lady Gaga

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Její styl hudby lidé buď milují, nebo nenávidí. To samé platí o jejím extravagantním stylu oblékání. Nikdo z nás jistě nezapomene na model ze syrového masa, který šokoval celý svět. Zpěvaččino tělo zdobí poádné množství "kérek", které zřejmě budou stále přibývat. Na levou paži si nechala zvečnit citát německého filozofa, na zápěstí symbol míru a na záda oblíbené květiny. Dále si nechala ozdobit krk, spodní část zad a spoustu dalších partii těla. Ráda se ukazuje polonahá a na svá tetování je pyšná.
  • Zuzana Belohorcová

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Slovenská moderátorka se do skupiny potetovaných přidala z estetických důvodů. Levé zápěstí jí totiž hyzdila jizva z dětství, a tak se Zuza rozhodla zakrýt ji jménem své dcery Salmy. Před tetováním byla pořádně nervózní, ale s výsledkem byla nad míru spokojená. Uvidím, jestli po narození druhého potomka, přibyde další ozdůbka.
  • Angelina Jolie

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Angelina bolestivému zdobení těla doslova propadla. Svou kůži s oblibou využívá na zaznamenání různách zážitků a symbolů. Jedno z nejsrdcovějších tetování jsou souřadnice na rameni, které ukazují místa, na kterých se narodily její děti. Ze šatů jí vykukuje tygr, o kousek výš má buddhistické tetování a na zápěstí památku na předešlý vztah. Zkrátka její tělo zdobí celkem 18 tetování. To poslední je pár dny staré a Angelina ho zatím úspěšně tají.
  • Helena Zeťová

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Česká zpěvačka je rockerka tělem i duší. To dokazují i její potetované paže. Nejdůležitějším tetováním je pro ni datum narození, úmrtí a jméno její milované babičky. Na druhé ruce má vyobrazenou zpěvačku Tinu Turner a na noze štíra. S tetováním zatím nepokračuje, ale nepopírá, že nové přírůstky jsou v blízké budoucnosti možné.
  • Kesha

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Zpěvačka Kesha se svou výstředností mnohy podobá Lady Gaga. Šokující oblečení, bláznivé účesy, dechberoucí vystoupení, ale také spousta tetování. To nejnovější je ovšem kuriozita. Kesha si nechala vytetovat vulgární zvolání na svůj dolní ret. Velký úspěch ale nesklidila, naopak. Její "kérka" byla označena za vrchol nevkusu.
  • Rihanna

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Zpěvačka exotického původu se za poslední dobu pořádně rozdivočela. Ve skupině potetovaných dračic samozřejmě nemůže být pozadu, a tak si jich pořídila rovnou několik. Její tělo zdobí znamení ryb za uchem, motlitba na pravém boku, hvězda v pravém uchu, arabská fráze na hrudi, bohyně Isis pod jejími ňadry a dalších 12 tetování po celém těle. Tuhle slušnou sbírku Rihanna pořídila během pár let a je rozhodnutá ji dále rozšiřovat.

Diskuse ke článku
.