Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Citlivá péče pro ty nejmenší

18. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Narodilo se vám právě miminko nebo už maminkou nějakou dobu jste? Pak jistě víte, kolik otázek a nejistot každou ženu v tomto období provází. Jak se vyznat v záplavě dětské kosmetiky, kterou trh nabízí? Můžu vůbec v péči o miminko používat kosmetiku? Jak často? A jestli ano, tak jakou?

Jak na citlivou dětskou pokožku

Miminka mají velmi citlivou kůži, což je způsobeno tím, že ještě nemají plně vyvinutou rohovou vrstvu pokožky a kožní film, které dohromady tvoří ochrannou bariéru kůže. Navíc se u miminek ještě rozvíjí imunitní systém, a proto vyžaduje dětská pokožka delikátní přípravky a velmi citlivý přístup.

Značka Bioderma je vybudovaná na principu ekobiologie, respektuje zachování ekosystému pokožky a posílení jejích přirozených obranných mechanismů. Produkty z řady ABCDerm a Atoderm citlivě pečují o všechny typy pokožky, včetně kůže miminek, a to ihned po narození. Nemusíte už přemýšlet, jakou kosmetiku pořídit pro sebe a jakou pro miminko, teď můžete používat jednu péči společně.

Autor: NAOS CZECH REPUBLIC

Jemná koupel

Sprchový olej Atoderm zklidňuje a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy díky exkluzivnímu složení s obsahem rostlinných lipidů a vitaminu PP a díky speciálnímu patentu Barrier Skin Therapy™. Již během mytí vytvoří jemnou sametovou pěnu, která zklidňuje pocit pnutí a zvyšuje obranyschopnost kůže, protože na ní vytváří ochranný film. Hodí se pro všechny typy pleti, včetně citlivé a atopické, a je vhodný i pro kůži miminek po narození. Díky tomu, že zabraňuje svědění, zajistí miminku i vám klidnější spánek. Dá se používat po celý rok a oceníte ho i jako jemnou a výživnou pěnu do koupele. Nezanechává mastný film a v pokožce navíc udržuje hydrataci po 24 hodin. V případě, že by byl Atoderm olej pro vás příliš výživný, můžete zkusit ABCDerm Relax Oil. Tento zklidňující olej posiluje kožní bariéru díky vyživujícím rostlinným olejům bohatým na esenciální mastné kyseliny, olej z meruňkových jader a slunečnicových semen.

Intenzivní výživa a hydratace

Po sprše či koupeli je vždy třeba pokožku těla ošetřit. V případě velmi suché až atopické pokožky použijte tělový balzám Atoderm Intesive baume. Tento výživný balzám je obohacen o látky, které okamžitě zklidňují podráždění a svědění díky patentu Lipigenium™ a trvale obnovují zdravou kožní bariéru a jemnost pokožky. Patentovaná technologie Skin Barrier Therapy™ zase omezuje průnik alergenů, které by mohly zhoršovat stav pokožky a způsobovat její suchost. Balzám je neparfemovaný a neobsahuje parabeny, je vhodný k denní péči o všechny typy pokožky, včetně suché i atopické, a je skvělý i na jemnou kůži miminek. Pokožka je po jeho nanesení jemná, vyživená a zklidněná.

Silné duo

Oba přípravky nejvíce oceníte, když je budete používat společně, protože tím ještě znásobíte jejich účinnost. Posílíte a obnovíte kožní bariéru, zvýšíte hydrataci až o 93 %, dlouhodobě vyživíte a hydratujete pokožku. Oba přípravky perfektně respektují přirozené potřeby každé pokožky, vyživují ji, posilují, hydratují, chrání a pečují o ni. Oceníte je navíc nejen vy a vaše miminko, ale celá rodina, a to od větších dětí až po tatínky. Oba produkty se prodávají ve velkém ekonomickém balení s praktickou pumpičkou a teď je navíc v partnerských lékárnách pořídíte za zvýhodněnou cenu.  

Autor: NAOS CZECH REPUBLIC

Video se připravuje ...