Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tyto Vánoce Avon potěší opravdu každého. Nechte se inspirovat i vy!

7. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Věděli jste, že Avon pro Vás letos připravil desítky speciálních vánočních balíčků? Pokud tedy na tyto Vánoce najdete pod stromečkem dárek od Avonu, věřte, že si tentokrát dal někdo skutečně záležet. Avon přichází s vánočními dárkovými balíčky, které potěší každého člena rodiny. Obdarujte své blízké a vykouzlete jim úsměv na tváři!

Ať už vybíráte dárek pro partnera, kamarádku, maminku nebo chcete udělat radost sama sobě, nemusíte se bát, že by nebylo z čeho vybírat. Připravili jsme pro Vás přehled těch nejlepších vánočních balíčků Avon plných rozmanitých vůní a atraktivních produktů. Tak který pod stromeček nadělíte vy?

Dárková sada Far Away Rebel & Diva

Máte ve svém okolí někoho, kdo je skutečná diva? Vůně Far Away Rebel & Diva s odvážnými tóny růžového pepře, svůdným aroma magnolie a unikátním akordem pražené kukuřice se slaným karamelem zvýrazní neodolatelný šarm každé rebelsky temperamentní ženy.

Dárková sada Far Away Rebel & Diva
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: Far Away Rebel & Diva EDP 50 ml, Far Away Rebel & Diva EDP minibalení 10 ml, tělové mléko Far Away Rebel & Diva 150 ml

Hodnota sady: 800,00 Kč

Dárková sada jemného líčení

Pro podržení přirozené krásy je perfektním dárkem sada jemného líčení Euphoria. Oslnivý pohled díky řasence Euphoric pro řasy jako načechraná pírka a rty, kterým nikdo neodolá po aplikaci péče na rty, propůjčující lesklou barvu bez pocitu mastnoty.

Dárková sada jemného líčení
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: Řasenka Euphoric 10 ml, Vyživující péče na rty s oleji 7ml

Hodnota sady: 400,00 Kč

Dárková sada HerStory

Každá z nás zná nejméně jednu ženu se strhujícím a inspirativním příběhem. Podpořte její životní story povzbuzující směsí vášnivých tónů růžového pepře, odvahou i sofistikovaností květu kosatce a osobitostí pačuli, které zdůrazní její vnitřní sílu!

Dárková sada Herstory
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: HerStory EDP 50 ml, HerStory EDP minibalení 10 ml, tělové mléko HerStory 150 ml

Hodnota sady: 800,00 Kč

Pánská dárková sada Wild Country

Dokonalá volba pro každého muže, kterému proudí v žilách nespoutanost a touha po jedinečných zážitcích. Moderní a drsný charakter vůně Wild Country vystihuje mužnost svěží a divokou směsí koriandru, rebarbory a širokolisté levandule na bohatém základu kožených tónů a ambry.

Dárková sada Wild Country
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: Sprchový gel na tělo a vlasy Wild Country 250 ml, tělový sprej Wild Country 150 ml, Wild Country for Him EDT 75 ml

Hodnota sady: 800,00 Kč

Dárková sada pro rozjasnění pleti Anew

Pokud chcete dobře vypadat, je důležité se také dobře cítit. Rozjasněnou duši tak nejlépe doplňuje zářivá pleť! Získejte ji díky řadě Anew s vitaminem C a kyselinou olykolovou.

Dárková sada pro rozjasnění pleti Anew
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: rozjasňující sérum s vitaminem C 30 ml, rozjasňující tonikum s vitaminem C 200 ml

Hodnota sady: 790,00 Kč

Dárková sada Anew Platinum

Je Vaším vánočním přáním vypadat mladší? Dopřejte své pleti omlazení s pokročilou technologií Protinol od Avonu, která 2x navyšuje hladinu kolagenu v pleti pro viditelný liftingový účinek. Dokonalý dárek pod stromeček pro všechny dámy, které chtějí vypadat skvěle nejen o Vánocích.

Dárková sada Anew Platinum
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: zpevňující liftingovou duální oční péči 2x10 ml, denní liftingový krém Anew Platinum SPF 25 s Protinolem 50 ml, stříbrnou slupovací pleťovou masku 75 ml

Hodnota sady: 1250,00 Kč

Vánoční sada Frozen II

Ježíšek nosí radost hlavně těm nejmenším. Pokud byla i vaše princezna letos opravdu moc hodná, potěšte ji dárkovou sadou s motivy oblíbené pohádky Frozen II.

Dárková sada Frozen II
Autor: AVON Cosmetics

Sada obsahuje: Frozen II EDC minibalení 15 ml, krém na ruce Frozen II 50 ml, gel na vlasy Frozen II 50 ml, lesk na rty Frozen II 7ml

Hodnota sady: 499,00 Kč

Video se připravuje ...
 • VIDEO: AVON Cosmetics

#WatchMeNow #SledujtMe #AvonIsChanging #AvonSeMeni

O společnosti AVON

Kosmetická společnost AVON je součástí globální společnosti Natura & Co a již 135 let zlepšuje životy žen prostřednictvím krásy… stále v tom pokračuje avšak moderněji! Přináší inovace, spojuje lidi, podporuje ženy, vnímá všechny podoby krásy. Slaví sílu žen po celém světě, podporuje je v objevování vlastního potenciálu a překonávání výzev. Překvapuje vás to? Přidejte se - #WatchMeNow #SledujteMe #AvonIsChanging #AvonSeMeni. AVON je zastánce toho, na čem skutečně záleží. Právě sílu krásy využívá k vytvoření lepšího světa pro ženy. Pozorně naslouchá potřebám žen a je hlasem jejich tužeb. Věří v lepší svět pro ženy, který bude lepším světem pro všechny.

Bojuje za zdravá prsa, protože rakovina prsu je jedním z nejčastějších onkologických onemocnění u žen, proto AVON věnoval více než 20 mil. dolarů na screeningové programy. Stejně bojuje i proti domácímu násilí, kterému čelí 1 ze 3 žen. Dosud pomohl již 14 mil. žen trpícím domácím násilím. Celosvětově společnost AVON předala více než 1 miliardu dolarů na projekty související se zdravím a bezpečím žen. Za posledních 20 let zaregistrovala více než 750 patentů a výrobky z jejího portfolia získaly více než 300 ocenění za poslední 3 roky. Věděli jste, že každou sekundu se po světě prodají 3 rtěnky, 7 parfémů a 2 výrobky pleťové péče značky Anew? Dobře známé a oblíbené značky jsou ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. Více o společnosti, aktivitách a výrobcích AVON se dozvíte na www.avon.cz a facebookovém profilu AVON Česká republika.