Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přihlaste se do Maminky roku: Hraje se o velké ceny!

20. dubna 2020 | 06:00

Finalistky Maminky roku budou v závěru soutěže hrát o ceny v celkové hodnotě osm set tisíc korun. Podívejte se do galerie, o co všechno se soutěží!

Vyhlašujeme již 3. ročník výjimečné soutěže plné dojemných, silných i inspirativních příběhů. Znáte ve svém okolí maminku, která by mohla na titul aspirovat? Myslíte, že byste si tento titul zasloužila vy sama? Přihlaste se a můžete vyhrát skvělé ceny v celkové hodnotě 800 000 korun

O jaké ceny se hraje? Tady stručný přehled

Vítězka kategorie MAMINKA HRDINKA získá:

ateliérové profi focení celé rodiny s kompletním stylingem a make-upem.

Vítězka kategorie MAMINKA PODNIKATELKA získá:

inzertní prostor v rozsahu 2x 1/1 strany v časopise Maminka k propagaci své značky a podnikání, které je popsáno v jejím soutěžním příběhu.

Vítězka kategorie MAMINKA BLOGERKA získá:

možnost redakčně spolupracovat minimálně na dobu jednoho roku s naší redakcí, tedy možnost uveřejnit své články na webu maminka.cz a sociálních sítích. 

Absolutní vítězka MAMINKA ROKU navíc získá:

POBYT v luxusním baby friendly hotelu Dachsteinkönig v hodnotě 70 000 Kč.

Půjčení vozu TOYOTA – NA JEDEN TÝDEN v hodnotě 18 000 Kč, balíček a voucher HAMI v celkové hodnotě 7000 Kč, voucher na nákup hraček MATTEL v celkové hodnotě 10 000 Kč, voucher na nákup oblečení Marks and Spencer v celkové hodnotě 5000 Kč.

A to není zdaleka všechnopřehled všech cen najdete PODROBNĚ zde v pravidlech soutěže MAMINKA ROKU.

Některé věci teď dělat nemůžeme, ale některé ano. Některé dokonce dělat musíme i nadále v míře mnohem větší než obvykle – starat se celé dny o děti včetně školáků, pomáhat seniorům s nákupy, myslet na to, jak uchránit naši rodinu před nákazou koronavirem. 

I tady se ukáže, jak skvělé jsme, jak skvělé jsou mnohé z vás – i proto vyhlašujeme další ročník soutěže Maminka roku. Všechny potřebné informace najdete na webu soutěže ZDE

My doufáme, že to zase bude krásné a dojemné jako předchozí dva ročníky. Pamatujete? Tady připomínáme článek s nejsilnějšími momenty ze soutěže Maminka roku 2019 – k přečtení TADY. 

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích: vedle celkové vítězky hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku. 

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2020 můžete on-line TADY. Můžete si to ještě rozmyslet. Přihlašování běží až do 27. dubna 2020.  

Autor: red
Video se připravuje ...