Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Krása nezná rasu ani národnost! Přidáte se do fotoprojektu i vy?

25. července 2019 | 06:00

Kde jsou podle vás nejkrásnější ženy? Říká se, že v Čechách, ale pravdou, kterou dokazuje i fotografka Natalia Ivanova, je, že je najdete po celém světě. Nový fotoprojekt má ale vyšší poslání. Zapojíte se do něj také?

Ruská fotografka Natalia Ivanova žijící v Paříži vytvořila projekt s názvem The Ethnic Origins of Beauty a začala v rámci něj fotografovat ženy různých národností.

Smysl projektu není ale pouze ukázat ženskou krásu, ale také zvýšit toleranci a rovnost mezi všemi lidmi. Natalia totiž tvrdí, že krása je jakýmsi jazykem, kterému rozumějí lidé po celém světě. 

Každý stát bude v rámci tohoto projektu zastoupen mladou ženou a hledání těchto žen je stále v plném proudu. Není divu, že se hledá i kandidátka z České republiky. Podmínky jsou jasné: alespoň tři vaše generace musí být původem jedné etnické skupiny, musí vám být mezi 18 a 35 roky a měla byste mít povědomí o tradicích a kultuře své země. Pak už se stačí jen přihlásit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#ABKHAZ // #ABKHAZE // #АБХАЗКА _____________________ Abkhazians or the Abkhaz (Abkhaz: Аҧсуа, Apswa) are a Caucasian ethnic group, mainly living in Abkhazia, a disputed region on the Black Sea coast. A large Abkhaz diaspora population resides in Turkey, the origins of which lie in the emigration from the Caucasus in the late 19th century known as muhajirism. Many Abkhaz also live in other parts of the former Soviet Union, particularly in Russia and Ukraine. The Abkhaz language belongs to the isolate Northwest Caucasian language family, also known as Abkhaz–Adyghe or North Pontic family, which groups the dialectic continuum spoken by the Abaza–Abkhaz (Abazgi) and Adyghe ("Circassians" in English). The Abkhaz is closely ethnically related to Circassians. The Abkhaz people are principally divided into Abkhazian Orthodox Christian and Sunni Muslim (Hanafi) communities (prevalent in Abkhazia and Turkey respectively) but the indigenous non-Abrahamic beliefs have always been strong. Total population: about 200 000 __________ Dear girls !!! Apply for the project "The Ethnic Origins Of Beauty " // "Les origines de la beauté " to represent the beauty of your people of your origins!!! No matter where you live. Follow the instructions on our website www.lesoriginesdelabeaute.com // Participation. _______________ #TheEthnicOriginsOfBeauty #LesOriginesDeLaBeaute #НациональныеИстокиКрасоты #NBRECstudio Our Team: @lesoriginesdelabeaute @natalia_ivanova_photography @a.zarina_ @nelkosix @annfrau @photo_film_studio @chubaridze_ #ethnicdiversity #ethnic #diversity #ethnicity #beauty #humankind #world #ethincidentity #natural #naturalbeauty #nomakeup #pure #femininbeauty #beautiful #beautifulwoman #beautifulgirl #абхазский #абхазия

Příspěvek sdílený Les Origines De La Beauté (@lesoriginesdelabeaute),Čec 6, 2019 v 12:37 PDT

Prohlédněte si ženy, které se zatím do projektu zapojily:

Projekt má i oficiální videa z fotografování, ženy navíc v mnoha videích říkají zajímavosti o svém původu:

Video se připravuje ...
V tomto videu najdete rodilou Portugalku • VIDEO: youtube.com/Les Origines de la Beaute

Autor: Markéta Luštincová
Video se připravuje ...