Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pětiletá Stefani v modelech z červeného koberce! Sluší to víc jí, nebo celebritám?

17. ledna 2019 | 06:00

Alya Chaglar je velmi talentovaná umělkyně. Na svou pětiletou dceru šije šaty podle červeného koberce. Vybírá si ty nejzajímavější modely a dcera je s nadšením obléká.

Alya, na Instagramu také známá jako seasunstefunny, tráví nejraději čas se svou pětiletou dcerou Stefani. Šije pro ni šaty, které se objevily na červeném koberci. Stefani se tedy může pochlubit tím, že oblékla stejné modely jako slavné celebrity. 

Nápad vznikl tak trochu díky Rihanně a jejím modrým šatům od Molly Goddard. Když je Alya uviděla, řekla si, že by je mohla ušít pro svou dceru. Výsledek sdílela na Instagramu. Tam se fotka záhy stala populární, a tak se v tomto šití podle celebrit rozhodla Alya pokračovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Riri vs. Stefani🦋Who wears it best? #rihanna #badgalriri @badgalriri #ahstefani

Příspěvek sdílený Stefani👧🏼+👩🏼Alya Chaglar (@seasunstefunny),Pro 17, 2017 v 5:15 PST

Jeden model jí prý zabere pouhých 10 až 30 minut. Šaty vyrábí nejen z látky, ale i z plastů, papíru a dalších recyklovatelných materiálů, které nachází kolem sebe. Tvoření její dceru samozřejmě dost ovlivňuje, a ta už teď ví, že se chce jednou stát módní návrhářkou. Modely, které spolu vytvořily, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová
Video se připravuje ...