Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To je šílené! Hitem letošního roku jsou muži v podprsence

10. ledna 2014 | 16:00

Dokážete si představit, že se před vámi muž svlékne a pod oblečením má krajkovou podprsenku a kalhotky? V Japonsku už je to zcela běžná záležitost.

Japonští muži přestali nosit boxerky, trenky, slipy i tanga a přesedlali na dámské prádlo, které je ovšem uzpůsobeno jejich proporcím. Pod obleky pilných Japonců se tak skrývá krajka, satén, mašličky a dokonce jsou čím dál tím oblíbenější i podprsenky.

I muži mají své podprsenky
Autor: archiv firmy
Konečně se dočkali....

Prodejce, kterého pozitivní ohlasy a hlavně lavina nakupujících mužů, překvapily, se pustil ještě dál. Do svého sortimentu zařadil i saténové košilky určené pro pány. „Myslím, že stále více lidí má zájem o podprsenky a naši zákazníci sami říkají, že na takovou věc čekali dlouho,“ říká Akiko Okunomiya, výkonná ředitelka firmy. Její kolekci Wish Room Men si mohou muži objednat v internetovém obchodě Rekuten za asi 300-600 korun.

I muži mají své podprsenky
Autor: archiv firmy
Proč by měli muži nosit podprsenku?

Otázkou ale zůstává, nač vlastně muži potřebují podprsenky a proč po nich tak dlouho toužili. Ať už se jedná o fetišisty, zženštělé muže nebo prostě jen chlapy, kteří mají rádi takové úlety, nedokážeme si představit, že se s takovým mužem ocitneme v ložnici.

Video se připravuje ...