Na pralinky a makronky do Ola Kala
V kurzu, který se koná 20. 11 se naučíte připravovat opravdové čokoládové pralinky, francouzský pralinkový krém Ganache a vyzrajete i na makronky a jejich barvení. Kurz se koná pouze jednou za půl roku a jeho cena je 3600 Kč. Objednat se můžete na www.olakala.c
V sobotu 15. 12. se můžete pustit do pečení cukroví s Ivetou Fabešovou. Kurz je zcela zdarma a proběhne přímo u vás doma. Stačí vám totiž pouze notebook s webovou kamerou, registrace a pečení začíná. Více o kurzu se dozvíte na www.ivetafabesova.cz
Jak upéct ty nejlepší frgály?
To vám předvedou v Rožnově pod Radhoští. Kurzy probíhají každý den od úterka do soboty a naučíte se připravovat kynuté těsto v několika podobách, různé druhy náplní, zkrátka vše, co potřebujete vědět, abyste doma mohli připravovat ty nejlepší koláče. Cena kurzu je 1300 Kč a objednat se můžete na www.kurzypeceni.cz
Je to rozhodně ten s láskou upečený, i když nevypadá dokonale. K dokonalosti se však můžete dopracovat. Kurz na přípravu slavnostního dortu se koná 24. 11. v Jílovém u Prahy a vyjde vás na 2400 Kč. Naučíte se tu vše od správného nákupu surovin až po třešničku na dort. Více najdete na www.cukrarske-kurzy.cz
Cukroví z Divoké vařečky
Ještě pár míst zbývá na kurzu pečení vánočního cukroví ve studiu www.divoka-varecka.cz. Pod vedením cukráře se tu za 2700 Kč naučíte připravovat klasické i netradiční druhy pečiva, které si rovnou udnesete domů a máte vystaráno. Cukroví jako z cukrárny a přece od vás!