Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak si bez práce vydělat? Japonské ženy pronajímají svá stehna

24. července 2013 | 13:00

Mladé Japonky přišly na to, jak si vydělat vydělat a příliš se nenadřít. Pronajímají totiž svá stehna firemním logům a vydělají si tak měsíčně pěkný balík peněz.

Japonská velkoměsta jsou přeplněna různými poutači, bilboardy a světelnými reklamami, proto musely reklamní agentury přijít s něčím novým a neotřelým.

Začaly si totiž pronajímat těla mladých Japonek a získaly tím skvělou chodící reklamu. „Dívčí stehna jsou naprosto ideální místo pro inzerci, protože na odhalenou kůži se každý rád podívá.“ Tvrdí generální ředitel společnosti WIT Hidenori Atsumi.

Japonské dívky si lepí loga a reklamy na stehna, která ukazují okolí.
Autor: www.youtube.com
Dobrý nápad nebo forma prostituce?

Své tělo s reklamou v současné době odhaluje asi na 3000 dívek a žen. Podmínkou, aby si mohly nalepit na tělo „tetování“ s logem či jiným firemním sdělením, je jejich plnoletost a také to, aby měly na sociální síti minimálně 20 aktivních přátel. Reklamu si lepí na stehna, a to z přední i zadní strany.  „Klidně bych nosila logo i na břiše nebo na jiných částech těla, které se nebojím odhalit.“ Říká Miho Matsumoto, která si ukazováním těla s reklamou vydělá v přepočtu asi 1965 korun denně.

Japonské dívky si lepí loga a reklamy na stehna, která ukazují okolí.
Autor: www.youtube.com
Je to ještě morální?

Oblečení si mohou dívky vybrat podle svého vkusu, musí ale odhalovat dostatek, aby reklama vynikla. Klienti ale často preferují styl "školačka", tedy krátkou sukýnku s kanýrky a vysoké pokolenky.

Video se připravuje ...