Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zvětšení rtů bez botoxu? Jde to! Zkuste zázračné pusátko

24. července 2013 | 07:00

Převratná novinka, nebo totální nesmysl? Jisté je, že se na trhu objevilo pusátko, které slibuje přírodní a neinvazivní zvětšení rtů v klidu a v pohodlí vašeho domova. Vyzkoušeli jsme ho na vlastní kůži!

Co to vlastně je?

Pusátko je pumpička na rty, která dokáže výrazně zvětšit rty zcela přirozenou metodou vakua. Během několika sekund rty reagují na vakuum a vytvoří  tak snadno a rychle požadovaný objem.

Je to bezpečné?

Ano. Jde o zcela bezpečný produkt, testovaný lékaři, dostupný pro všechny věkové kategorie. Je určený jak pro mladé, tak pro starší, kteří chtějí kromě objemu dosáhnout také hladších rtů bez vrásek. Zároveň jde o alternativu pro všechny, kteří nechtějí absolvovat estetické zákroky – ať už z důvodu, že si zákrok nemůžou dovolit, nebo dávají přednost přírodním metodám.

Jak to funguje?

Pusátko pracuje na principu jemného vakua, kdy během několika sekund, rty reagují a zvětší svůj objem. Požadovaný objem lze korigovat délkou sání. Plného efektu lze docílit po 2 – 3 týdnech přípravy.

Na vlastní kůži

Naši figurantku jsme vyfotili před i po aplikaci pusátka. A výsledek je víc než zřejmý! Pomocí vakua jsme docílili slibovaného efektu. Rty působí přirozeně, nejsou přehnaně nafouklé a to vše bez bolestivých injekcí. Zkusíte ho také?

Chcete vypadat stále dobře? Už jste vyzkoušela vysokofrekvenční terapii?

Rty před a po aplikaci pusátka
Autor: Dermitage

Autor: Eva Dvořáková