Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity šílí! Všechny chtějí šaty od Victorie Beckham! Na Oscary je oblékla i Cameron Diaz!

1. března 2012 | 06:07

Absolutní šílenství! Tak by se dalo popsat co se děje s oděvy z dílny maželky slavného fotbalisty Victorie Beckham. Slavná Posh Spice navrhuje prý i v noci. Její záliba ji velmi pohltila a úspěch se dostavil! Cameron Diaz její šaty oblékla i na vyhlášení filmových cen Oscar 2012!

Většina celebrit se několikrát za svou kariéru pokusí něco navrhnout, udělat, vytvořit. Velkým esem u mnoha z nich byly jejich parfémy.

Tak daleko jako Victora to ale žádná z nich nedostala. Bývalá "spajska" začala navrhovat nejdříve pro sebe. Své šaty nosila a prezentovala výhradně sama, ale brzy se dostavil velký zájem veřejnosti a především jejích známých - celebrit.

Victoria Beckham se stala vyhledávanou a mezinárodně uctívanou módní návrhářkou a "vystoupala" na absolutní módní vrchol.

Cameron Diaz na Oscarech 2012 v šatech od Victorie Beckham
Autor: Profimedia.cz

Na afterparty po Oscarovém vyhlášení 2012 oblékla šaty od Beckham i Cameron Diaz. Pomerančově oranžové šaty jí velmi slušely!

Posuďte sami, jak se vám její modely líbí. Některé z nich oblékly i další známé tváře jako: Gwyneth Paltrow, Viola Davis, Jennifer Lopez, Demi Moore a další...

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...