Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Beckham nechce rodit v Londýně, Ameriku miluje

19. května 2011 | 18:21

Jelikož se manželé Beckhamovi úplně zamilovali do USA a jejího stylu života, odvolali nakonec pro svůj porod londýnskou nemocnici a Victoria si svou holčičku poprvé podrží v Los Angeles. Rozhodně nechce nechat nic náhodě, a tak se již domluvila se svými lékaři i na plánovaném císařském řezu. Aby ukázali, jakou úctu k Americe chovají, vybrali si termín na Den nezávislosti, tedy 4. července.

Obyčejné ženy se řídí tím, co jim řekne lékař, a těší se na přibližný termín porodu. Občas přenášejí, někdy jsou překvapeny, když se chce jejich miminku na svět dříve. Pro slavné celebrity ale asi platí jiná pravidla. Například Victoria Beckham (37) má již v diáři plně obsazený 4. červenec, bude rodit. A jak jinak než plánovaným císařským řezem. Jejich mluvčí se snažil datum popřít, ale pár se nakonec sám prořekl.

Konečně se také shodli na jménu pro svou vytouženou holčičku. Vybrali jméno Atlanta podle hlavního města státu Georgia, což jen dokazuje, jak americkému stylu propadli. Aby taky ne, když si po přestěhování hned našli přátele. Jak sami říkají, Amerika je přijala s otevřenou náručí. Mezi jejich nejbližší patří například herečka Eva Longoria.

Autor: evak