Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná Cameron Diaz: Je mi 40, ale cítím se lépe než v pětadvaceti!

3. října 2012 | 13:00

Každá žena těžce prožívá příchod dalšího roku navíc. Herečka Cameron Diaz si ale s čtyřicítkou na krku nic nedělá. "Poprvé v životě jsem spokojená," usmívá se při rozhovoru pro britský časopis.

"Jsem nadšená. Stárnutí je to nejlepší, co nás v životě může vůbec potkat. Hlavně proto, že postupem času získáte tolik zkušeností a nových poznatků, o kterých jste nikdy předtím neměli ani ponětí," říká Cameron.

Sexy čtyřicítka!

"Jsem vděčná, znám sama sebe lépe, než kdy předtím a cítím se jistější ve všech ohledech. A co se týče fyzické a psychické stánky mojí osobnosti? Ve čtyřiceti se cítím daleko lépe, než když mi bylo pětadvacet."

Svá slova, která se nám všem zdají příliš nepravděpodobná, demonstrovala na obálce britského magazínu Esquire. Sexy pózy, svůdný výraz a plný dekolt? Kdo by Cameron hádal čtyřicet?

Chci děti

Bezdětná hvězda stále doufá, že si jednoho dne pořídí svého prvního potomka. "Proč ne? Ještě mám šanci, necítím se být stará. Pořád si myslím, že na to ještě mám," směje se oblíbená herečka.

Na otázku, proč se zatím nevdala, odpovídá se smíchem: "Protože jsem chytrá! Ne. Je to tak, že k tomu prostě nejsem stvořena. Není to nic pro mě."

Tajemství krásy

Cameron neustále popírá, že svou, dokonale vyhlazenou pleť, vylepšuje botoxovými injekcemi. Naopak propaguje cvičení Pilates, kterému prý vděčí za štíhlou a pevnou postavu. "Nic jako anti-aging neexistuje. Nemůžete se prostě vrátit v čase. Musíme všichni žít přítomností. To je pro mě, i pro všechny ostatní ženy, to nejlepší, co můžeme udělat," uzavírá Cameron.

Autor: ema