Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotná Beckham se za břicho stydí, vypadá ale skvěle

25. května 2011 | 12:51

Pobledlá, ale přesto krásná. Těhotná módní ikona Victoria Beckham (37) na sebe v Hollywoodu strhla veškerou pozornost, když se objevila po boku svého manažera Simona Fullera.

V elegantních černých šatech s uzlem, který vzdouvající se těhotenské bříško umně maskoval, vypadala šťastně. Sem tam se jí dokonce na dokonalé tváři mihl úsměv. To když se nenarozená holčička hlásila o pozornost a ona ji něžnými dotyky své ruky uklidňovala. Hormony zřejmě "ledovou královnu" dokázaly rozehřát. Těhotenství bývalé popové očividně prospívá po všech stránkách.

Ve volných šatech z vlastní aktuální kolekce pro jaro a léto na Victorii nebylo těhotenství vůbec znát. Hvězda, která je známá svou posedlostí štíhlou linií, se zřejmě za rostoucí bříško "hyzdící" její vyzáblou postavu, stydí. Snaží se ho totiž skrývat volným oblečením.

Dříve vždy upjatá popová princezna však i přes své obrovské pracovní nasazení působila uvolněně. Možná za to může nastávající mateřství, možná skutečnost, že se jí konečně narodí vytoužená dcera. Beckham totiž už přestávala doufat, že by kdy mohla holčičku mít. S otěhotněním měla kvůli své podvýživě dlouhou dobu problémy.

Na jehlách i do porodnice

A i když se termín porodu rychle blíží, dcerka by měla na svět přijít už za šest týdnů, na nohou měla Victoria své oblíbené "louboutinky" na téměř sedmnácticentimetrovém podpatku. Vypadá to, že se jich nevzdá ani cestou na porodní sál. Boty z dílny francouzského návrháře Christiana Louboutina s typickou červenou podrážkou jsou totiž jejími nejoblíbenějšími.

Kráska, která má se svým manželem, fotbalistou Davidem už tři syny, se v úterý v Los Angeles objevila společně se svým dvanáctiletým synem Brooklynem. Ten ji doprovázel místo svého otce, který je v Londýně. Victoria se okamžitě stala středem pozornosti. Tu "ukradla" svému manažerovi Simonu Fullerovi, jenž byl poctěn hvězdou na pověstném hollywoodském Chodníku slávy. On to však "hvězdě ze své stáje" určitě nezazlíval.