Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Fotograf ukázal své nahé tělo, když běhal spolu s divokými koňmi. Podívejte se, jak splynul s přírodou

20. října 2017 | 06:00

Zpátky ke kořenům, k přírodě, to je trend, který fascinuje čím dál tím více lidí. Stejně tak si život v divočině vyzkoušel britský fotograf  Nick Turner a celý svůj projekt jak se patří, zdokumentoval. Divoká příroda, divocí koně a mezi nimi nádherně vyrýsované, nahé tělo fotografa, není divu, že tyto snímky obletěly celý svět a uchvátili svou nespoutaností.

Britský fotograf spolupracuje často s předními časopisy zabývajícími se faunou, flórou či geografií. O jeho projekty měla zájem britská BBC a National Geographic. Turnerova fotografie je zajímavá svou experimentálností: do svého posledního projektu fotograf zakomponoval sám sebe. Chtěl si vyzkoušet, jaké je žít v souladu s přírodou, s jejím přirozeným během a se zvířaty. Rozhodl se sžít s koňmi, s jejichž pasoucím se stádem pobýval několik týdnů.

Podívejte se na krásné tělo fotografa:

Video se připravuje ...
Nádherné fotografie umělce Nicka Turnera • VIDEO: youtube


Na snímcích je také zajímavé, že ač to tak nevypadá, fotografoval je pomocí stativu a samospouště sám Turner. Fotograf se zaměřuje pouze na focení přírodních scenérií, nic jiného v jeho tvorbě nenaleznete. Nyní je to ale vůbec poprvé, kdy do projektu Turner zakomponoval sám sebe. Na snímky se můžete podívat v naší fotogalerii.

 

Více podobných článků najdete na reflex.cz


Autor: Tereza Stonišová
Video se připravuje ...