Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kvůli nehodě z dětství se dvacet let skrývala. Teď přestala!

26. srpna 2017 | 06:00

Claudina Vega utrpěla v dětství vážné zranění a od té doby jeho následky pečlivě skrývala. Jako malé dívce jí mačeta málem usekla nohu. Za své zranění se styděla a nechtěla o něm ani mluvit. Nyní se však rozhodla učinit odvážný krok.

Když jí bylo pět let, měly s matkou hrozivou autonehodu, při které utrpěla vážné zranění. Mačeta, které ležela v autě, jí málem usekla nohu! Claudina byla ihned převezena do nemocnice, kde ji lékaři museli znovu přišít kotník k lýtku, protože jí část nohy visela na „vlásku“. To se lékařům skutečně podařilo.

Dívka pak musela podstoupit ještě dalších dvacet plastických operací v Coloradu v Denveru ve Spojených státech. Dívku i její nohu se podařilo zachránit, ale následky děsivé autonehody byly víc než patrné.

Claudina svou znetvořenou nohu vždy pečlivě zakrývala vysokými ponožkami či dlouhými kalhoty. A nikdy s nikým o své autonehodě z dětství nehovořila. Bála se totiž výsměchu, který by od okolí pravděpodobně sklidila. 

Až nyní, po dvaceti letech skrývání, se Claudina nechala nafotit navzdory svému traumatickému zranění. Svou odvážnou foto kolekcí chtěla povzbudit ty, kteří mají podobný šrám na těle i duši.

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...