Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Žena se denně dívá na fotku svého rozřezaného břicha. Proč to dělá?

18. srpna 2017 | 06:00

Mnohým lidem se dělá při pohledu na krev fyzicky špatně. Ovšem to není případ Lisy Jacksonové z Velké Británie. Ta se nechala záměrně zvěčnit při chirurgickém zákroku. Proč to udělala?

Mladá Britka byla velkou milovnicí coca-coly. Tak velkou, že se její váha vyšplhala na děsivých 152 kilogramů. Jednoho dne se však rozhodla, že se pití sladké limonády vzdá a začne se sebou něco dělat. Podařilo se jí shodit polovinu své váhy. Mnoho tuku z těla Lisy sice zmizelo, ale vytahaná kůže zůstala. 

Lise nezbývalo nic jiného, než si nechá nadbytečnou kůži chirurgicky odstranit. Při tomto zákroku se nechala záměrně vyfotit. Záběr, jak chirurgové odstraňují přebytečnou kůži, má vystavený, a dokonce jí "zdobí" display telefonu. "Mám fotografii neustále na očích, abych odolala pokušení pít zase coca-colu a abych si připomněla, jak daleko jsem se svou váhou zašla," vysvětluje Lisa.

Devětadvacetiletá manažerka zvyklá na oblečení velikosti 24 obměnila svůj šatník a nyní se cítí pohodlně ve velikosti 12. Lisa chodí v současné době cvičit šestkrát v týdnu a ve fitness centru potkala i nového přítele, sedmadvacetiletého skladníka Ryana Atkinsona.

 

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...