Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvláštní koníček indického mladíka: Obličej mu zdobí 60 tisíc včel!

10. srpna 2017 | 06:00

Tomu se říká láska! Lidé většinou před včelami utíkají, ale jednadvacetiletý Ind si bez nich svůj život nedokáže představit. Dobrovolně si totiž nechá na svůj obličej posedat šedesát tisíc včel. Proč? Čtěte dál! 

Někdo před včelami utíká, druhý s nimi žije v dokonalé souhře. Stejně jako tento mladý Ind. Ve včelách totiž prý nevidí žádné nebezpečí. Žije s nimi od útlého věku, jelikož jeho otec je vyhlášený a cenami oceněný včelař a také výrobce medu.

Se včelami je prý tak těsně spjat, že i když se jich kolem něho rojí stovky či mu dokonce sedí na obličeji, vůbec mu to nevadí. Běžně mezi nimi chodí, mluví a dokonce si prý i s obličejem posetým včelami čte knížky!

S touto aktivitou, tedy s uměním nechat si posedat na obličej roj bzučícího hmyzu s žihadly, začal mladík už ve svých pěti letech. Včelích žihadel se vůbec nebojí. „Dostat žihadlo od včely není nic bolestivého, je to jen takové decentní štípnutí,“ vysvětluje podivín. Každý má práh bolesti jinde. Doufejme, že mladému muži vydrží odvaha i zdraví ještě hodně dlouho. 

Autor: pas
Video se připravuje ...