Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaký dárek pro nejlepší kamarádku? Buďte originální!

22. listopadu 2012 | 12:59

Vánoční svátky se neúprosně blíží rychlostí blesku a mnoha z nás tak začíná stres, jaké dárky pořídit rodině a blízkým kamarádkám.

 

Marně si lámete hlavu a nevíte, čím byste udělala radost přítelkyni nebo kolegyni? Máme pro vás několik fantastických tipů, se kterými budete zaručeně slavit úspěch!

Luxus v krabičce
Darujte krásu! Každá žena touží mít hladkou a bezchybnou pleť. Kvalitní hydratující péči zajistí regenerační maska Minéral Peaux Séches od Gemology. Jemná a krémová textura zklidní i tu nejcitlivější pleť. Seženete od 1744 Kč.

Kurz vaření s profesionály nadchne každou kulinářku.
Autor: archiv autorky
Dárkový poukaz na kurz vaře
Mistři šéfkuchaři vás naučí připravit českou klasiku, cizokrajné speciality i vynikající dezerty, které zvládnete jako opravdové profesionálky. Nahlédnete pod pokličku kuchařského řemesla a odborníci vám předají své zkušenosti a odhalí  své tajné tipy a triky. Více na olakala.cz, prakul.cz, chefparade.cz.

Nádherná plechová dóza na drobné maličkosti.
Autor: Crabtree&Evelyn
Dóza pro gurmánky
Nádherně zdobená dárková plechová krabice uchová sušenky (ale i bonbony, čokoládu, sušené ovoce) vláčné a křehké po dlouhou dobu. Obsahuje pět různých druhů sušenek - citronové s bílou čokoládou, dvojité čokoládové, tradiční máslové, s bílou čokoládou a malinami a jahodové se smetanou. Koupíte na crabtree-evelyn.cz za 550 Kč.

Inspirace na celý rok
Každé ženě, která ráda vaří, peče a zkouší nové recepty uděláte radost zbrusu novou kuchařkou Albert v kuchyni. Sbírka 160 originálních nápadů na polévky, rychlé večeře, sváteční obědy i vynikající dezerty z domácí i světové kuchyně je doplněna výběrem vín, vhodných ke konkrétním jídlům. Koupíte v prodejnách Albert za 299 Kč.

Ručně vyráběné pralinky jsou opravdovou delikatesou.
Autor: Profimedia.cz
Vlastnoručně vyrobené pralinky

Nejvíc vždycky potěší dárek, který jste sama vyrobila. Znamená to totiž, že jste na dotyčnou osobu myslela a přemýšlela nad tím, čím ji udělat radost. Překvapte kamarádku vlastníma rukama vyrobenými lanýži z té nejjemnější čokolády.
Budete potřebovat:
300 g tmavé čokolády s vysokým obsahem kakaa (aspoň 60 %)
70 g moučkového cukru
150 ml smetany ke šlehání
150 g másla
1 lžíci rumu nebo likéru podle chuti
kakao, mandle nebo kokos na obalení

Postup:
Do hrnce nalejte smetanu, přidejte na kousky pokrájené máslo a moučkový cukr. Na mírném ohni postupně zahřejte, dokud se cukr a máslo nerozpustí. Pak hned odstavte a přidejte rozlámanou čokoládu. Míchejte, dokud se nerozpustí a nakonec přidejte rum nebo likér. Hmotu nechte vychladnout a do druhého dne uložte do lednice. Pak lžičkou odkrajujte malé kousky a obalujte v kakaovém prášku, drcených mandlích, čokoládové rýži nebo kokosu. Lanýže vkládejte do papírových košíčků a po několika vložte do ozdobné krabičky nebo dózy. Převažte stuhou.

Bio kosmetikou uděláte radost každé moderní ženě.
Autor: Weleda
Bylinková péče pro dokonalou pleť

Ve vánoční sadě Rakytníková přírodní vyživující péče od Weledy najdete vyživující tělové mléko a krém na ruce. Kazeta s jemnou vůní je určená pro péči o suchou pokožku. Viditelně a dlouhodobě ji hydratuje, dodá jí vitaminy a chrání před ztrátou vlhkosti. K dostání je ve vybraných drogeriích a na weleda.cz za 578 Kč.




Autor: sim
Video se připravuje ...