Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pavel Soukup vařil se zánětem slinivky

4. února 2011 | 07:53

VIDEO: Pořad Prostřeno!, kde slavní vaří svým kolegům a hostí je ve svých domovech, byl těsně před natáčením v ohrožení. Podle informací Blesku prodělal herec Pavel Soukup (61), který je také jedním z protagonistů seriálu Cesty domů, zánět slinivky. „Je to pravda,“ potvrdila hercova žena Isabela Soukupová. „Pavel měl strašné bolesti a zhubl od té doby 8 kilo,“ dodala.

Sám herec o nemoci mluvit nechce, odmítl dokonce i pobyt v nemocnici. „Prostě v nemocnici řekl, že na kapačkách nezůstane, vzal si léky a chtěl domů. Přitom sotva chodil,“ prozradila manželka Isabela.

Soukup dodržuje přísnou dietu, ale v některých záběrech je vidět, že se před kamerou drží jen s vypětím všech sil. Přes to všechno dokázal herec natočit díl, kde on sám hostí režiséra Jiřího Adamce a kolegy Pavlu Vitázkovou, Kamilu Špráchalovou a Veroniku Jeníkovou.

Své hosty pozval na chalupu, kde už v historii několikrát málem přišel o život. Dvakrát si tu přesekl holenní kost, jednou spadl ze štítu domu a roztříštil si patu, několikrát si rozbil hlavu. Tentokrát se smůla asi už vybila dopředu zánětem slinivky, takže se Pavlovo vaření odbylo bez dalších karambolů.

„Připravil jsem jako předkrm Drákulova vejce, jako hlavní chod pečenou krkovici s bramborami zapečenými se smetanou a cibulí a jako sladkou tečku opičí placičky,“ prozradil Soukup menu.

Do kuchyně se herec vrátil po 21 letech, kdy ho současná manželka od sporáku vyhnala, protože prý nemá "chlapy kuchyňky" ráda.

Video se připravuje ...
Soukup vaří svá jídla se záhadnými jmény. • VIDEO: TV Prima

Autor: Hana Höschlová, gamk
Video se připravuje ...