Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pornoskandál: Hvězdu Prostřeno si kupují chlapi!

21. ledna 2011 | 17:06

Veronika Pšenicová, soutěžící z pořadu Prostřeno, jehož reprízy uvádí TV Prima, má šokující povolání. V show o vaření ho neprozradila. Pozorný čtenář Blesku ale poslal odkaz na její stránky. Na nich nabízí své služby jako domina, tedy žena ovládající muže třeba bitím. „Dělám to spíš pro zábavu. Byla bych ale nerada, kdyby si někdo tuhle práci spojoval s prostitucí,“ řekla Blesku Pšenicová.

Na svých internetových stránkách má Veronika fotografi e ze stejného interiéru, kam v rámci show pozvala ostatní soutěžící. „Aspoň vidíte, že nemám doma žádnou mučírnu,“ smála se Pšenicová, která o svém občasném přivýdělku neinformovala ani rodinu. Netušili to ani v TV Prima. „Účastníci jsou dospělí lidé a my v případě tohoto pořadu nezkoumáme jejich minulost,“ řekla Blesku mluvčí televize Jana Kocová.

Proč o své profesi Veronika, která si říká Madam Nika, nemluví? „V Česku je to těžké. Jak jim mám vysvětlit, že z mé strany opravdu nejde o sexuální kontakty,“ svěřila. Vysvětlila i to, jak s prací začínala. „No, ona to není práce. Spíš koníček. Přečetla jsem si inzerát, že muž hledá ženu, která by mu dala za pět set korun výprask. Tak jsem tam ze srandy zavolala. A zjistila jsem, že mě to baví… Když mám špatnou náladu, můžu někoho ztřískat a ještě mi za to zaplatí,“ smála se.

Dělám to z legrace

Jako pravidelnou práci to ale nemá. „Autobusy u mě před domem rozhodně nestojí. Někdy mám jeden kšeft za rok, jindy o něco víc. Leckdy chodí muži jen proto, aby poprvé zkusili, jaké to je dostat výprask od ženské,“ doplnila.

Tak jako z legrace začala s prací dominy, tak se prý přihlásila i do show Prostřeno. Ta ji ale tolik nepoznamenala. „Žádná velká kuchařinka nejsem a asi ani nebudu,“ konstatovala. O tom, že by měl její příběh vyjít v novinách, přemýšlela a usoudila, že se lidé aspoň dozvědí, jaký je rozdíl mezi profesí prostitutky a dominy. „Jen mi dejte oblečené fotky,“ požádala.

Autor: Saša Šeflová, koj
Video se připravuje ...