Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nechte si nalít podle horoskopu! Štírům zachutná tequila, Blížencům pivo

  • Každé znamení zvěrokruhu preferuje jiný typ nápoje. Zjistěte, který je ten váš!
    23. srpna 2014 | 06:00

    Vodka, gin, whisky, pivo, víno, koktejly... Alkoholických nápojů mají v každém baru nepřeberné množství. Přemýšleli jste ale někdy o tom, který z nich vám nejlépe sedne podle hvězd? Každé znamení zvěrokruhu totiž preferuje jiný typ nápoje. Zjistěte, který je ten váš!

  • Beran 21.3. – 20.4.

    Bloody Mary: 2800 kJ/ 200 ml
    Autor: Profimedia.cz, čtk
    S vaším energetickým výdejem potřebujete pořád něco pít a dvojnásobně to platí, když vyrazíte na party. Vaše ohnivé znamení má opravdu rádo alkohol, tak si jej dopřejte. Nejlepší volbou je provás vodka s energetickým nápojem. Pochutnat si můžete i na pivu, nebo si dejte třeba "Bloody Mary" či podobná kořeněná pití. A rozhodně nic nezkazíte kvalitní whisky.
  • Býk 21.4. – 21.5.

    Višňové mámení
    Autor: Shutterstock.com
    S ohledem na své zdraví to s alkoholem raději moc nepřehánějte. Když už nic, tak se alespoň vyhnete povečírkové kocovině. Dejte si drink z ovocných šťáv nebo pořádně sladký a nakombinovaný koktejl. Z alkoholu vám stejně nejvíce vyhovují sladká pití, proto neodolejte Bailey’s, Carolans nebo domácímu vaječnáku.
  • Blíženci 22.5. – 21.6.

    Alkohol sice ve velkém množství opravdu škodí, ale když si ho dáte občas, přispěje vám naopak k lepší kondici.
    Autor: profimedia.cz

     

    To, že byste zrovna byli nějak vybíraví a potrpěli si na svůj oblíbený alkoholový mok, se rozhodně říct nedá. Vlastně si dáte to, na co máte zrovna chuť, což vám může způsobit dost slušný bolehlav i morální kocovinu. Hlídejte se! Chutnají vám koktejly s třešňovým nebo jahodovým džusem, ale stejně tak si rádi dáte pivo. Je jedno co budete pít, ale rozhodně nemíchejte.

  • Rak 22.6. – 22.7.

    V opojení alkoholem si najdete spíš milence na jednu noc, než partnera na celý život
    Autor: Shutterstock.com
    Neradi pijete alkohol sami a doma. Když už, tak se svými přáteli v příjemném baru nebo restauraci. Všechny divoké párty jsou proto pro vás jako stvořené. Nejraději máte osvědčená pití. Jde-li o koktejly z ovocných šťáv přiostřené dobrým alkoholem jako je gin či kvalitní vodka, tak jste v sedmém nebi. Nic podřadného si nedávejte.
  • Lev 23.7. – 22.8.

    Poradíme vám, jak se na Silvestra napít, ale vyhnout se kocovině.
    Autor: Shutterstock
    Na obyčejný alkohol si nepotrpíte. Spíše dejte přednost dobré brandy nebo lahodnému červenému vínu v jakékoli formě. Od rozlévaného vína, přes svařené, punče, konče vínem šumivým. To vám vždycky zvedne náladu. Ve tvrdém alkoholu si příliš nelibujete, tak jej raději na oslavách ani nepijte. Nemuselo by to dopadnout dobře.
  • Panna 23.8. – 22.9.

    Koktejly
    Autor: Profimedia.cz
    Máte velmi specifické chutě. Rádi si pochutnáte na alkoholu, který běžně lidem chutnat nemusí. Mezi Pannami je pravda spoustu abstinentů, pití bylinkových čajů je pro vás obřad a chvíle relaxace, ale když už si nějaký alkohol dáváte, tak to není nic obyčejného či všedního. Hvězdy jsou z vás zmatené. Tak jak se mění počasí, tak i vy měníte oblíbený alkohol, takže se hlavně držte hesla – pít s mírou!
  • Váhy 23.9. – 23.10.

    Ilustrační foto
    Autor: Profimedia.cz
    Pokud máte rádi slivovici nebo vodku, tak během bujarých večírků na ně raději zapomeňte. Vaše ledviny by to nemusely zvládnout. Dejte si spíše bíle víno nebo sladší koktejly s ovocnými drinky. Vždyť i na nich si rádi pošmáknete. I alkohol může pomáhat a v rozumných dávkách léčit.
  • Štír 24.10. – 22.11.

    Drinky
    Autor: Shutterstock.com
    Stejně jako je to u vás s dary, tak to máte i s alkoholem. Když pít, tak pořádně, anebo vůbec. Ale vy si rádi dopřejete. Víkendovou party pojměte ve znamení tequily, vodky nebo ginu. Vždyť ty máte přece nejraději. Ale musíte do sebe dostat i nějaké to nealko, a protože vám chutnají hořká pití, tak ideální je bavorák nebo beton. Jinak se k nealku ani nepřiblížíte, což by mohlo mít fatální následky – výpadky paměti, probuzení vedle cizí osoby atd.
  • Střelec 23.11. – 21.12.

    Bazén, teplo a studený drink - ideální představa léta
    Autor: profimedia.cz
    Máte rádi výraznější, tvrdší a kvalitnější alkohol, který vás dostane do nálady. Běžně vypijete téměř cokoli, ale oslava konce prázdnin si zaslouží něco lepšího. Ideální pro vás je kubánský rum a drinky, které rum obsahují, jako například Daiquiri.
  • Kozoroh 22.12. – 20.1.

    Alkohol sice ve velkém množství opravdu škodí, ale když si ho dáte občas, přispěje vám naopak k lepší kondici.
    Autor: profimedia.cz
    Alkohol s dlouholetou tradicí výroby je pro vás to pravé ořechové. Víno z prověřených sklepů, kvalitnější vodka nebo stará dobrá plzeň, to je vaše. Sami ale dobře víte, že tenhle "trojboj" není dobré kombinovat. A pokud chcete v noci dlouho vydržet, tak hodně pijte nealko a hodně jezte. Potěšte i chuťové buňky nějakou tou dobrotou.
  • Vodnář 21.1. – 20.2.

    Alkohol sice ve velkém množství opravdu škodí, ale když si ho dáte občas, přispěje vám naopak k lepší kondici.
    Autor: profimedia.cz
    Pijete rádi a hodně. Proto mezi vašimi oblíbenými alkoholickými nápoji nenajdeme vodku nebo whisky. Důvod je jednoduchý. Alkohol, který se nedá pít po litrech, je pro vás nevhodný. Začnete tedy na party s pivem a v průběhu večera si vytipujte šikovného barmana a nechte se od něj rozmazlovat. Vždyť i koktejly si rádi dáte.
  • Ryby 21.2. – 20.3.

    Každé znamení zvěrokruhu preferuje jiný typ nápoje. Zjistěte, který je ten váš!
    Autor: shutterstock
    Jaká by to byla ryba, kdyby neměla ráda vodu? Rádi si dáte vlastně cokoli, co vám jednoduše chutná a co teče. Proto také často degustujete dosud vámi nepoznaný alkohol. Během party ale moc nemixujte. Zvolte si jeden nebo dva druhy a u těch zůstaňte. Vínko, bylinné likéry nebo jeden druh koktejlu. Je až neuvěřitelné, jak moc alkoholu rozumíte, tak ani radit příliš nemusíme.

Klíčová slova:  horoskopy, astrologie, znamení zvěrokruhu
Diskuse ke článku
.